Pojavile se prve kvote za Zvezdin meč u Ligi šampiona: Ne pamtimo da je "kec" na Marakani ikad bio ovako veliki!

Bukmejkeri su očigledno uvereni da crveno-beli ne mogu ravnopravno da se suprotstave moćnim rivalima u grupi

  • 56

Već posle žreba bilo je jasno da je Crvena zvezda apsolutni autsajder u grupi C, koju su mnogi proglasili "grupom smrti" ovogodišnje Lige šampiona. U duelima protiv PSŽ-a, Liverpula i Napolija će svaki bod biti ogroman uspeh.

I kladionice veruju da su rivali crveno-belih veliki favoriti, a o tome svedoči i prva kvota koja se pojavila na Mozzart kladionici za Zvezdin meč Lige šampiona. U pitanju je duel prvog kola gde Zvezda na Marakani dočekuje Napoli, a gde je kvota na pobedu Zvezde čak 8.5!

Na Napoli je kvota svega 1.4 i to je sigurno najmanja kvota na Zvezdinog rivala na Marakani u poslednjih 10 godina!

I prošle godine je na Marakanu stigao jedan velikan - Arsenal, ali je tada kvota na Tobdžije bila čak 2, dok je na Zvezdu bila 3.9. Doduše, i Arsenal je tada stigao sa faktički rezervnim timom na Marakanu.

Ali, crveno-beli ne žele da budu "topovsko meso" za "aždaje" u grupi, već nameravaju svima da se ozbiljno suprotstave. O tome svedoče i tri ozbiljna pojačanja poslednjeg dana prelaznog roka u vidu Marka Marina, Ričmonda Boaćija i Gorana Čaušića.

Foto: crvenazvezdafk.com

Takođe, i trener Vladan Milojević veruje da njegova ekipa može da se suprotstavi svima i da u fudbalu ne igra novac, već je do duel 11 na 11.

Navijači Zvezde koji imaju veru u svoj klub, mogu ozbiljno da naplate to ukoliko ulože novac na svoj klub u pobedu protiv Napolija, jer će im se on uvećati čak 8,5 puta u slučaju pobede.

Oni koji takođe veruju u Zvezdu, ali bi da se dodatno osiguraju, mogu da odigraju 1X, koji daje kvotu čak 2,9.

Dupla pobeda Zvezde donosi kvotu od čak 37, a kvota da Zvezda daje dva gola ili više je 6. Oni koji su dovoljno hrabri da prognoziraju tačan rezultat imaju tek dobru ponudu i bogate kvote.

>>> Ovde pogledajte sve MOZZART kvote za meč Zvezda - Napoli!

Navijači Zvezde danas mogu da isprate i utakmice drugih rivala u grupi C - Liverpula i PSŽ-a.

Liverpul bez izgubljenog boda i bez primljenog gola. Nova pobeda uz netaknutu mrežu plaća se kvotom 2,90. Pogledajte sve MOZZART kvote za utakmicu Lester – Liverpul.

PSŽ je svaku od tri pobede u Ligi 1 ostvario uz bar tri data gola. Kombinacija 2&3+ plaća se kvotom 1,40. Pogledajte i druge kvote MOZZART kladionica za utakmic Nim – PSŽ.

VIDEO: Milojević poslao poruku Liverpulu, PSŽ-u i Napoliju: Hoćemo još da stvaramo istoriju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nzk

    1. septembar 2018 | 13:32

    Osecam da cemo opiciti Napoli

  • Iggy.rs

    1. septembar 2018 | 13:40

    Najbitnije ispunjeno. Mi smo tu, medju kremom Evropskog fudbala. I u jednoj stvari smo definitivno najjaci u Evropi. A to su navijaci. Fudbaleri su svoj zadatak ispunili ulaskom u Ligu Sampiona, ostalo je samo da se bore u Ligi Sampiona i bilo koji rezultat bude mi smo zadovoljni. A na nama navijacima je sada zadatak da opravdamo ono sto nas prati, to da smo najjaci navijaci bilo kuci ili na strani. Idemo Delije !!! Idemo da pokazemo ko je gazada na tribinama!!!

  • Ivanji

    1. septembar 2018 | 14:32

    Koliko se sećam, a bilo je pre svega par dana, i u Salzburgu je na Zvezdu bila kvota 8 a na njih 1.4 Lopta je okrugla, zato samo jako

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA