≫ 

Golman Liverpula glumio šmekera, pa se izblamirao: Napadači Zvezde će ovo sigurno dobro zapamtiti (VIDEO)

Alison je bez potrebe uveo ekipu u problem

  • 6

Golman Liverpula, Alison Beker je bespotrebno uveo svoju eekipu u problem na gostovanju Lesteru kada je želeo da se istakne driblinzima pred svojim golom. Crveni su vodili sa 2:0, a onda se on poigravao u šesnaestercu i omogućio je Lesteru da smanji prednost u 63. minutu.

Alison je poznat kao golman koji voli da dribla, a to je uradio i na prethodnom meču, ali je tada uspeo da se istakne umećem. Ovoga puta nije bio toliko uspešan i to nije bilo povoljno za njegov tim.

Navijačima Liverpula se sigurno podigla kosa na glavi kada su ovo videli, jer su mislili da su u Alisonu konačno dobili golmana koji uliva sigurnost i stabilnost, posle horora koji su preživeli sa Karijusom u finalu Lige šampiona.

Liverpul je rival Zvezde u Ligi šampiona, a nema sumnje da fudbaleri Zvezde pomno prate ovaj meč i analiziraju koje su moguće slabe tačke ekipe Jirgena Klopa, a jedna od njih mogla bi da bude upravo ova Alisonova sklonost ka driblanju.

Crvena zvezda takmičenje u Ligi šampiona počinje sudarom sa Napolijem. Koliki je izazov čeka svedoči i kvota 8,50 na keca. Sve MOZZART kvote pogledajte ovde.

Još se čeka prvenac Kristijana Ronalda. Sada je Juventus veliki favorit sa kvotom 1,25 na dvojku. Pogledajte i ostale kvote MOZZART kladionice za utakmicu Parma – Juventus.

Atletiko je protiv Selte vezao pet pobeda, šesta bi bila vredna kvote 1,80. Pogledajte sve MOZZART kvote za utakmicu Atletiko – Selta.

PSŽ je svaku od tri pobede u Ligi 1 ostvario uz bar tri data gola. Kombinacija 2&3+ plaća se kvotom 1,40. Pogledajte i druge kvote MOZZART kladionica za utakmic Nim – PSŽ.

VIDEO: Milojević poslao poruku Liverpulu, PSŽ-u i Napoliju!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alison

    1. septembar 2018 | 15:45

    Verovatno mu je ovo poslednji put da pokušava predriblati igrača.Imaće Jirgen šta da mu kaže.

  • Vule

    1. septembar 2018 | 17:33

    Ovaj Liverpul baš ima zanimljive golmane

  • Marko

    1. septembar 2018 | 17:08

    U Brazilu i golmani driblaju..😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA