≫ 

Zvezda predstavila pojačanja za LŠ: Čaušić i Marin emotivno najavili dolazak i velika dela na Marakani! (VIDEO)

Vreme je da se ceo tim okupi pred obaveze u Ligi šampiona!

  • 2

FK Crvena zvezda predstavio je velika pojačanja za Ligu šampiona!

Pred medijima su se na stadionu "Rajko Mitić" pojavili Goran Čaušić i Marko Marin, dok se na dolazak Ričmonda Boaćija i dalje čeka.

>>>Radonjić na promociji u Marseju izabrao da priča na srpskom: Otkrio je i kako mu je bilo teško da ide posle ulaska u LŠ! (VIDEO)

Goran Čaušić je već u velikom nedeljnom intervjuu za Telegraf opisao kroz kakvu je dramu poslednjeg dana prelaznog roka prošao, a sada je red došao da njega i Marina čujemo sa samog stadiona.

Čaušića je prvo predstavio sportski direktor Mitar Mrkela biranim rečima.

- Bilo je administrativnih problema, Čaušić dolazi u pravom trenutku, kada igramo Ligu šampiona. Igra centralnog veznog, može igrati ofanzivnije - rekao je Mrkela, prepustivši potom reč Čaušiću.

Foto: Telegraf.rs

- Prvo bih zahvalio direktoru na lepim rečima i dobrodošlici, zadovoljstvo je doći kući posle 6 i po godina. Otišao sam ne na baš lep način, ali hajde da se ne vraćamo. Dolazim u najlepšem trenu, u četvrtak je prvi trening, moraću da sačekam malo na to, nestrpljiv sam. Igraće se na tri fronta, ali imamo minimum dva dobra igrača da sve pokrijemo.

Bilo je reči o Ligi šampiona.

Foto: Telegraf

- Svi znamo kakve timove imaju Napoli, PSŽ i Liverpul, nisam gledao vikend mečeve, ali ne treba trošiti reči na njih. Daćemo maksimum protiv svih. Poznajem Milojevića, znam rad, nema mnogo potrebe da se dugo adaptiram na sve.  Pričao sam sa trenerom prošle godine i sad, rekao je da bi voleo da sarađujemo, meni je to bilo dovoljno. Vidi me kao centralnog i zadnjeg veznog, gde mogu da pružim najviše.

Čaušić je došao iz Arsenal Tule, gde je imao vrhunsku sezonu pod vođstvom Miodraga Božovića.

- Grof mi je čestitao na dolasku, nadam se da ću opet sarađivati sa njim. Bilo je sve lakše zbog Miodraga Božovića, zbog njega sam i otišao tamo, napravili smo istorijsku sezonu kluba jer smo bili sedmi u šampionatu.

Palo je i podsećanje na odlazak iz kluba, u kom Čaušić kao talenat nije dobio pravu šansu.

- Sad se drugačije radi, ima mladih koji dobijaju šansu, dosta povratnika, meni je najbitnije da sam opet ovde, hoću da osvojim duplu krunu, vratio sam se zbog onog zbog čega sam i počeo da igram fudbal.

Nakon toga, počelo je predstavljanje Marka Marina.

- Verovatno jedno oda najvećih imena koje je dolazilo na ovaj stadion i u srpski fudbal. Verujem, jedini nemački reprezentativac koji će igrati u Crvenoj zvezdi. Igrao je za Čelsi, dolazi iz Olimpijakosa, sjajan fudbaler i veliki navijač Zvezde od malih nogu. Verujem da će porodica Zvezde biti zadovoljna - bile su reči Mrkele pre nego što se oglasio Marin.

- Kao što znate, mnogo sam srećan da smo uspeli da završimo transfer, ispunjava mi se san, nadam se velikim uspesima ovde na Marakani, srećan sam što sam tu.

Foto: youtube.com

- Pritisak je uvek tu, mislim da ne treba biti problem, daću maksimum, sa kvalitetom mislim da mogu pomoći ekipi da ostvari ambicije, da se osvoji titula. Imamo tešku grupu, ako možemo da iznenadimo, to je to.

Mala pauza je omela Marina, ali očekuje povratak.

- Nisam 3-4 nedelje trenirao sa ekipom, ali će  se to brzo vratiti u ritam, imamo dve nedelje pauze za reprezentacije. Najbolje igram iza špica u centrali, gde organizujem igru, mogu i na krilu, malo je drugačije, zavisim od drugih igrača. Ali OK, zavisi protiv koga se igra, na treneru je sve.

Podsetio se Marin Mundijala 2010. kada je sa Nemačkom izgubio od Srbije, a Lane Jovanović ga "peckao".

- Za mene je bilo emotivno, vidiš sve naše zastave, a moraš da igraš. Rekao je Lane da usporim malo, da ne igram maksimalno, i to je to.

VIDEO - Milojević o pojačanjima: Tri dobra fudbalera i tri dobra čoveka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cure

    3. septembar 2018 | 13:30

    Dobro dosli majstoriii.. A komsije ima Li neka Bomba kod njix.. Xexee Ladnoo sad imamo 3 jaka tima..

  • Ipswich

    3. septembar 2018 | 13:31

    Srećno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA