≫ 

Presekao je kolonu i izašao iz auta da dokaže kakav je navijač: Zvezdin vozač autobusa opisao dramu na putevima (VIDEO)

Nekada navijači ne shvataju da svojim postupcima ugrožavaju bezbednost saobraćaja, a i svoje živote

  • 0

Vozač Zvezdinog autobusa, Bojan Ratković, otkrio je u emisiji kluba sa Marakane neke od doživljaja sa mnogih puteva na kojima je vozio klupski autobus. On je istakao da je lepo kada mnogi navijači Zvezde pozdravljaju autobus, ali često bude i rizično, jer mnogi u želji da dokažu koliki su Zvezdaši ugroze bezbednost saobraćaja.

- Mnogo ljudi prolazi, sviraju, javljaju se, a mnogo je onakvih koji preseku kolonu, zaustave se, ili čak i izađu iz kola kroz prozor, da svi vide koliki je Zvezdaš. To je opasno, jer se svašta dešava na putevima, on će prikočiti svoj auto na 20-30 metara, a na njegovih 30 metara, meni treba 70 metara da zaustavim autobus. Zbog toga sam imao nekoliko neželjenih situacija, da izbegnem direktan sudar ili "češanje" - prisetio se Zvezdin vozač, Boki, kako ga zovu fudbaleri i stručni štab.

On se prisetio i najdužeg i najtežeg puta u Zvezdinom autobusu.

- Najduži put je bio za Hanover, 1.400 kilometara, a najteži Rim, jer je mnogo nekulture u smislu vožnje. To je sečenje, presecanje, preticanje, uletanje u kolonu... ipak ja vozim autobus, a ne automobil, i zato je Rim najteži - rekao je Ratković.

VIDEO: Boaći se vratio na Marakanu gladan golova:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA