≫ 

Zvezda oštro odgovorila Kolarovu: Kriv je Filip Stojković što sad igra dobro, a niste ga hteli!

Podigla se velika bura posle izjave kapitena da igrači rođeni u Srbiji ne treba da igraju za druge selekcije

  • 90

Fudbalski klub Crvena zvezda oštro je reagovala povodom kritika upućenih njenom igraču Filipu Stojkoviću od strane kapitena reprezentacije Aleksandra Kolarova.

Crveno-beli su se oglasili saopštenjem koje prenosimo u celosti.

- Crvena zvezda je oduvek bila uz srpsku reprezentaciju, podržavali smo naš nacionalni tim ko god da je igrao u njemu i bez obzira ko je bio na čelu saveza, bio to nekada Tomislav Karadžić ili sada Slaviša Kokeza. Pozivali smo navijače uvek na podršku našem timu.

- A sa druge strane FSS ne preza ni od čega da podmetne klipove u Zvezdine točkove. Da je tako govori i činjenica da to sada rade i preko kapitena nacionalnog tima. Uspeh Zvezde im toliko smeta da sada napadaju i naše igrače pojedinačno.

- Krivi su sada što igraju dobro i što ih javnost vidi i želi i u dresu Srbije. Međutim, FSS to smeta. Pa ih kapiten Srbije bez ikakvog povoda i razloga omalovažava.

- Igrače koji direktno doprinose napretku srpskog fudbala jer njihovim pobedama i naš fudbal stiče bododve u Evropi i klubovi i liga napreduju, sada degradiraju u spostevenoj nemoći da obraduju srpsku fudbalsku javnost onako kako su to Zvezda odnosno njeni igrači učinili.

- Najbolji srpski desni bek bez dileme je Filip Stojković, ali ga upravo taj savez nije želeo kada je mogao da ga ima u timu i kada su znali da ga zove srpska bratska republika, Crna Gora.

- Sada umesto da se bave sobom i potrude kako da na Zvezdinom uspehu steknu važna iskustva i javno čestitaju Zvezdi istorijski uspeh, FSS preko svog kapitena omalovažava uspeh našeg kluba. Međutim mi to nećemo dozvoliti.

- Zaštitićemo naše igrače uvek i svuda, reprezentaciji Srbije ćemo takođe uvek želeti uspeh i pobede, a Zvezda će, sigurno, kao i poslednjih godina nastaviti da donosi radost srpskim navijačima - navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

VIDEO: Kolarov kritikuje Filipa Stojkovića i ostale igrače

VIDEO: Kolarov otkrio detalje o sastanku reprezentativaca posle poraza od Švajcarske

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    4. septembar 2018 | 16:14

    Setite se samo Dejana "Ramba" Petkovica... Zagalo je pitao kakve mi to igrace u Srbiji imamo kad za jednog Ramba Petkovica nema mesta...Naravno, kad je glodarski lobi uvek vodio reprezentaciju.. Tada su pricali da je daleko Brazil, a 90% Brazilske reprezentacije igralo u Evropi... I ubuduce se klonite Marakane...

  • Čika Jova

    4. septembar 2018 | 15:55

    Bane Ivanović je institucij za Kolareva.

  • ⭐⭐⭐

    4. septembar 2018 | 15:12

    Uvek podržavam Zvezdu u svemu,ali ne vidim šta je ovde Kolarov netačno rekao? Sećam se tačno tog perioda i Stojković zaista nije verovao u sebe.Imao je jaku konkurenciju,nije pozvan prvi put kad je mislio da je vreme i odma prihvatio poziv Crne Gore.Mislio je da to vreme neće doći.Ima takvih slučajeva i u košarci.Kolarov je u pravu.Ako si Srbin tvoja jedina opcija je Srbija,ako te pozovu pozovu ako ne,šta da radiš,ali da igraš za drugu zemlju ne smeš.Jer to nije klub već zemlja!! Ovog puta podržavam Kolarova jer je u pravu 100%.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA