≫ 

Članovima kluba povlastice za Ligu šampiona: Zvezda smanjuje cenu karata, uz jedan uslov!

Crveno-beli spremili su niz povoljnosti za sovje članove

  • 8

Prodaja paketa ulaznica za mečeve Lige šampiona koje će Crvena zvezda igrati na svom stadionu počinje u četvrtak, 6. septembra za članove kluba, kao što je poznato, a klub je doneo i sledeće odluke.

Odlučeno je da nema besplatnih ulaznica za mečeve Lige šampiona! Kao što je navedeno, vlasnici sezonskih karata imaju popust od 50% prilikom kupovine paketa za utakmice Lige šampiona, ali obavezno je da ponesu člansku i ličnu kartu prilikom kupovine.

>>> Liverpul odabrao: Salah i 20 "vanzemaljaca" napada Zvezdu u Ligi šampiona!

Posebno važno je istaći da svi članovi sa važećim članarinama, što podrazumeva i junior članove koji su učlanjeni posle odluke kluba da ta članarina bude besplatna, imaju pravo na dva paketa uzlanica po punoj ceni, za tribinu prema spostvenoj želji. To znači da vlasnici sezonskih ulaznica, pošto su istovremeno i članovi mogu kupiti jedan paket upola cene (akonto seznoske ulaznice) i još dva paketa po punoj ceni (akonto članstva).

Zato je na uvid obavezno poneti i člansku i sezonsku kartu, kao i lični dokument.

VIDEO: Marko Marin objasnio kako je zavoleo Zvezdu

Od četvrtka će i svi oni koji su dali krv u akciji "Crveno-bela krv" moći da zamene svoje vaučere za ulaznice za južnu tribinu našeg stadiona.

Takođe, FK Crvena zvezda odlučio je i da nagradi one koji su dolazili da gledaju utakmice u domaćem prvenstvu a nemaju članske karte tako što će im u ponedeljak, 10. septembra, omogućiti da kupe paket za Ligu šampiona. Za to je potrebno da na uvid prilože sačuvanu ulaznicu sa neke od superligaških utakmica sa Marakane od ove sezone.

Prodaja paketa za Ligu šampiona putem interneta počinje u ponedeljak, a redovna prodaja karata u utorak, 11. septembra, kao što smo i najavili.

Takođe, klub napominje da svi moraju imati ulaznice, pa i deca, odnosno i najmlađi zvezdaši koji budu došli na utakmicu.

Radno vreme blagajni na stadionu „Rajko Mitić“ je svim danima od 10 do 18 časova.

CENE PAKETA ULAZNICA SU:

Sever i jug: 7.500 dinara

Istok: 15.000 dinara

Zapad bočno: 15.000 dinara

Zapad centar: 18.000 dinara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    4. septembar 2018 | 19:28

    Sto su smanjili cene svaka cast srbija u krizi narod nema da plati racune nema da kupi najosnovnije namirnice za kucu a oni ovoliko su postavili cene pa vise se isplati gledati preko ekrana doduse ja imam novca i ici cu ali treba razmisliti da drugi mozda i nemaju trebaju bar za 4000 dinara smanjiti cene da bi stadion bio pun

  • DelijaPG

    4. septembar 2018 | 19:50

    Poceli popusti za sve i svasta. Dva dana pred utakmicu, krece sezonski popust i rasprodaja, karte ce kostati najvise 20e.

  • Zoran

    5. septembar 2018 | 02:17

    Kako da kupe karte članovi kluba iz inostranstva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA