Prijović je borben, ali nema neke brojke: Ispala selektora Rumunije nasmejala sve!

Srpski reprezentativac je dao 19 golova prošle sezone za PAOK, a ukupno 42 za godinu i po dana

  • 4

Selektor reprezentacije Rumunije Kozmin Kontra napravio je lapsus kada je izjavio da srpski fudbaler Aleksandar Prijović, strelac 42 gola za godinu u po dana u PAOK-u, nema dobar golgeterski učinak.

>>> Prijović sam doneo pobedu PAOK-u, ali crno-beli imaju samo bod posle 1. kola (VIDEO)

Kontra je gostujući na jednoj rumunskoj televiziji izneo mišljenje da Prijović nije produktivan, a potom i dobio kritike tamošnjeg portala Prosporta uz naslov "Koga je to skautirao Kontra? Selektor napravio sramnu grešku".

- Prijović je borben igrač, iako nije imao velike brojke - "ispalio" je Kontra opisujući prvog strelac grčkog šampionata prošle sezone sa 19 golova, a ove pet puta i to protiv timova kao što su Bazel, moskovski Spartak i Benfika.

Foto: Marko Jovanović

Iako Rumune sutra čeka duel sa Crnom Gorom u Ploeštiju na startu Lige nacija oni više pažnje posvećuju gostovanju Srbiji tri dana kasnije.

Tako tamošnji mediji pišu da je Srbija glavni rival za prvo mestu u grupi, otpisujući Crnogorce koji im dolaze oslabljeni neigranjem Stevana Jovetića i Adama Marušića.

Posle sutrašnje utakmice protiv Litvanije, Srbija u ponedeljak čeka Rumuniju na stadionu Partizana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • trtoje

    6. septembar 2018 | 17:18

    prijovic je vise nego prosecan igrac.

  • Дејан

    6. septembar 2018 | 20:17

    Па ја мислим да се Румунски тренер погрешно изразио.., хтео је да каже да је крстајић уништио репрезентацију Србије па тако и Пријовића

  • Marko

    6. septembar 2018 | 17:45

    A mozda i nije pogresio nego je mislio na njegove nastupe u reprezentaciji. A nije los igrac... Ali ipak igra u Grckoj i ima 28 godina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA