≫ 

Nastasić pričao Nemcima o problemu sa Krstajićem: Taj čovek se nije udostojio ni da me pozove...

Gorčina u svakoj izjavi srpskog fudbalera na pomen aktuelnog selektora

  • 10

Ne stišava se bura u reprezentaciji Srbije od kada nacionalnim timom rukovodi Mladen Krstajić. Svako njegovo objavljivanje spiska, svaku novu akciju "A" selekcije prate kontroverze: od skidanja trake Banetu Ivanoviću, preko najnovijih momenata koji su definitivno pokazali da selektor nije omiljena figura kod određene grupe igrača. 

>>> Nema me u dresu Srbije dok je Krstajić selektor! Matija Nastasić osuo paljbu iz Nemačke

Precrtani Luka Milivojević prvi je digao glas protiv Krstajića, odmah za njim se javio i Matija Nastasić, koji slično razmišlja kao kapiten Kristal Palasa: dok je Krstajić na klupi reprezentacije neće biti deo tima.

O svojom statustu i rezignaciji prema selektoru pričao je i Nemcima.

- Svetsko prvenstvo je san svakog igrača, ali ako vam niko ne kaže da nećete biti deo ekipe, čak iako niste povređeni, onda to nešto znači - rekao je Nastasić, evocirajući trenutke kada se nadao pozivu za Mondijal, a nije ga dobio, ni poziv, čak ni obrazloženje zbog čega je prekobrojan. To ga je, kako kaže, tek pogodilo, razočaralo.

Tada je shvatio da sa Krstajićem nema sreće...

Ujedinjeni protiv selektora: Nastasić i Milivojević Foto: fss.rs

Matiju Nastasića možda ćemo jednog dana gledati ponovo u dresu Stbije, ali to će biti tek onda kada Krstajić bude daleko od klupe, sada je to potpuno jasno.

- To je moja odluka, za mene u ovom timu nema mesta. U ovom trenutku nisam spreman da budem deo ekipe koju vodi Krstajić i njegov "staf". Nismo imali dobru komunikaciju pre Svetskog prvenstva, mada je nemam problem sa njima. Međutim, ne bih se osećao prijatno da sam sad u timu. Za mene, bolje je da sam van reprezentacije i budem maksimalnom koncentrisan na klupske obaveze. Nisam rekao "zbogom" reprezentaciji, ali dok je Krstajić vodi, za mene tu nema mesta - poručio je srpski defanzivac.

VIDEO: Krstajić objasnio zašto nije zvao Luku Milivojevića:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ne gledam

    6. septembar 2018 | 18:44

    Pametno brale,nisi lud da igras u ovakvoj reprezentaciji,propaloj... da je vise igraca pametno pa da istupi pa nek mu ostane onaj mis Kolarov neznalica ,Rukavina itd. itd...

  • Realan

    6. septembar 2018 | 19:11

    Nema ovde ko da se ljuti i covek koji ne zna da igra fudbal vidi kako stoje stvari savez sastavlja trener kao zna ko se nasao na spisku ovde mora trener da vodi glavnu rec i da on snosi odgovornost za lose igre rezultate kod nas se pitaju kokeza milosevic i ostala druzina dok su oni tu ne gledam ovu sramotu...

  • vule

    6. septembar 2018 | 20:24

    Svi ili skoro svi ljudi koji se iole razume u fudbal od mundijala pa do sad negativno komentarisemo o Krstajicu. Al nista ne vredi. Savez ga stiti i gotovo. Da ima imalo ljudskosti sam bi podneo ostavku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA