≫ 

Spektakularan početak Lige Nacija: Prvi gol u novom UEFA takmičenju je pravo remek delo (VIDEO)

Gruzin Giorgi Čekvetadze ušao u istoriju, njegov gol, i to kakav, prvi je postignut u novom konceptu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo

  • 1

Spektakularno je krenulo novo UEFA takmičenje pod nazivom Liga Nacija, Srbija će u petak startovati protiv Litvanije u Viljnusu, a dan ranije Kazahstan i Gruzija (u okviru grupe 1) otvorili su nadmetanje pod okriljem Evropske fudbalske unije utakmicom u Astani.

>>> Krstajić ni reči o Milivojeviću i Nastasiću: To su nefudbalske stvari, u reprezentaciji ih je bilo previše u poslednje vreme (VIDEO)

Gosti su pobedili 2:0 uz jedan sjajan trenutak za koji se pobrinuo Giorgi Čekvatadze, strelac gola koji će ući u anale UEFA kao prvi postignut u Ligi Nacija ikada.

Bio je to solo prodor fudbalera Genta, nanizao je u minijaturi dvojicu igrača Kazahstana, ušao sleva nadesno, a onda i pogodio mrežu domaćeg tima na sjajan način: savršenim udarcem u dalji gornji ugao gola. Čista majstorija.

Pogledajte sjajan potez Gruzina.

Do kraja utakmice pobedu gostiju potvrdio je igrač Kazahstana Serhio Malij autogolom.

U grupi sa Kahastanom i Gruzijom još su Andora i Letonija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA