≫ 

Ispovest Ožegovića posle odlaska iz Partizana: Krivo mi je šta su mi uradili, Iliev i ja nismo razgovarali

Otišao je iz Humske utučen i razočaran, a pita se kako to da Zvezda dovodi pojačanje iz kluba u koji on odlazi

  • 41

Ognjen Ožegović je neslavno završio epizodu u Partizanu, pošto je posle samo jedne sezone poslat na pozajmicu, nakon što je faktički postao treća opcija na poziciji špica.

On je prešao u Arsenal iz Tule na pozajmicu, uz mogućnost otkupa, ukoliko ruski klub to bude želeo. Njegov dolazak u Humsku izazvao je buru, pošto je u pitanju bivši igrač Zvezde, koji je u prošlosti vređao Partizan na društvenim mrežama.

Tada je Ivica Iliev u burnom odgovoru novinarima poručio "Ja garantujem za ovog dečka", ali "garancije" su očigledno bile slabe i on je posle godinu dana napustio klub.

- Krivo mi je što su me u medijima predstavili kao promašaj... Učinak u dva derbija, golove, asistencije... U Rusiji bi mi značilo i pola salda iz Srbije. Prošlog leta sam imao i bolje ponude, ali sam hteo u Partizan! Nisam znao da će stvari ovako da se odvijaju - rekao je Ožegović za Žurnal i poručio da on i Iliev nisu razgovarali kada je odlazio iz kluba.

- Nismo razgovarali, bio sam razočaran, utučen... Došao je kraj prelaznog roka, ja - četvrta, peta opcija!? Da sam igrao otpočetka sezone, otišao bih za veći novac.

Ožegović je prošle sezone u svim takmičenjima postigao 15 golova za Partizan; Foto: Marko Jovanović

- Otkad sam se pojavio na pripremama, trenirao sam kao "na daskama". Bio sam u trećem planu, onda dao gol Rudaru i za pobedu u Vranju i pomislio... Međutim, ponovo sam skolonjen iz tima...  Uprava je dovela dvojicu napadača i stavila ih odmah ispred mene, iako sam imao korektnu sezonu. Šta da radim, kao profesionalac, poštovao sam odluku...

- Logično, počeo sam da razmišljam o novoj sredini... Ali nešto drugo mi je nelogično, Zvezda angažuje pojačanje iz Arsenala iz Tule, da se razumemo, Čaušić je odličan igrač, a ja u tom trenutku kao 30. igrač Partizana, odlazim u Tulu. Znate kako su me dočekali ovde? Kao da sam došao iz Premijer lige Engleske.

VIDEO: Bambi Tošić vrhunskim MMA zahvatom oborio Ožegovića na treningu

On ističe da je Partizan njegov klub i da bi se uvek vratio, a nada se da će ekipa uspeti da se izbori za trofeje, iako je zabritnut zbog situacije u Humskoj.

- Bio bih presrećan da sam ostao u Partizanu kao prva opcija, to je moj klub i uvek bih se vratio. Poželeo bih svim napadačima da daju golova i imaju asistencija kao Tavamba i ja prošle godine.

- Ja sam nebitan, bio sam van tima svakako. Ima tu momaka koji mnogo vrede, tim može uspešno da se bori za trofeje. Doduše, kad se stavim u kožu navijača, malo sam, kao i svi, zabrinut. Navijaću da budemo stari i da moj Partizan stane na noge.

Imao je i poruku za najvatrenije navijače.

- Grobari su me zvižducima učinili jačim, a aplauzima i pesmom najponosnijim na svetu - zaključio je Ožegović.

VIDEO Slobodna bacanja od 200 evra: Ožegović vs Bambi Tošić:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nscz

    7. septembar 2018 | 11:56

    Ne moras se vise slihtati. Pa ti ni u ovom jadnom Partizanu nemas mesta

  • Putin R.S

    7. septembar 2018 | 11:31

    Da si neki igrac ti bi ostao i u ovom Partizanu. Nisu ti grobari oprostili, a to sto pricas da je Partizan tvoj klub to okaci macku o rep. Tako si pricao i o Zvezdi, sto znaci da si covek bez karaktera, obraza, morala, lazov i nikakav fudbaler. Da ti sada Zvezda ponudi da dodjes ti bi igrao bez i jednog evra, jos bi tako popljuvao tvoj Patlidzan kao nikada do sada. Eto kakav si ti i fudbaler i covek. Ni "f" od fudbalera, ni "c" od coveka.

  • Allen

    7. septembar 2018 | 12:01

    Nek si ti odbio sve zbog Partizana, i dalje odbijaj i trebas..vrati se opet ces bit 10 -ti izbor 😏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA