Istorija na Marakani: Šta mogu crveno–beli u Ligi šampiona i kako se kladiti na to?

Ako nema sumnje u motivisanost i borbenost pulena Vladana Milojevića, ono što je pod znakom pitanja je da li se može iskoristiti eventualan ležerniji pristup protivnika i doći do velikog iznenađenja

  • 9

Crvena Zvezda je postigla veliki uspeh pobedom u Salcburgu i plasmanom u grupnu fazu Lige Šampiona ali pravi izazovi je tek očekuju.

Kada je papirić na kome je pisalo Red Star Belgrade smestio Zvezdu u grupu sa PSŽ-om, Napolijem i Liverpulom svi su znali da će Marakana biti ponovo svedok fenomenalnih utakmica i hrabre borbe crveno belih protiv nekih od najboljih evropskih timova.

Ako nema sumnje u motivisanost i borbenost pulena Vladana Milojevića, ono što je pod znakom pitanja je da li se može iskoristiti eventualan ležerniji pristup protivnika i doći do velikog iznenađenja.

Meridian daje kvotu od 50.0 da će Zvezda biti prva ili druga u grupi i proći dalje.

PSŽ je prošle godine u grupi Lige šampiona brutalan. Snagu Nejmara, Kavanija i Mbapea su najviše osetili Andrleht i Seltik. Njima su Parižani dali 21 gol u 4 meča. Što se tiče Liverpula, svi znaju kako je igrao prošle godine u Ligi Šampiona. Za one koji su možda zaboravili utakmice Liverpula iz grupe, podsetimo da su "Skauzeri" dobili dve utakmice u grupi sa po 7:0.

Po sedam puta su loptu iz mreže vadili golmani Maribora i Spartaka iz Moskve. Napoli što se golova tiče deluje najbezopasnije. Prošle sezone na 6 utakmica u grupi Lige šampiona, Napoli je postigao samo 11 golova. Manje od 2 po meču.

Foto: Promo

A u Meridianu imaš mogućnost i da pogađaš koliko će Zvezda primiti golova u grupi, a kvote se kreću i do trocifrenih

U svakom slučaju Zvezdinu odbranu očekuje ozbiljan test protiv fenomenalnih napadačkih timova. Iako bi svi voleli da vide Zvezdu u daljem takmičenju, treće mesto u grupi i plasman u prolećni deo Lige Evrope bi svi smatrali za veliki uspeh.

Meridian ti daje šansu da ŠEST PUTA uvećaš svoj ulog ako se kladiš na to!

Kao što smo videli, PSŽ, Liverpul i Napoli imaju ozbiljan potencijal za golove. Kako Zvezda stoji?

Ove sezone u kvalifikacijama za Ligu šampiona Ben, Kafu i ostali su teško dolazili u gol šanse ali je procenat realizacije bio odličan. Protiv Red Bula, u dve utakmice, Zvezda je imala 5 šuteva u okvir gola i postigla dva gola. Red Bul je imao 14 šuteva u okvir i postigao takođe 2 gola. Sada je Zvezda jača i za Boaćija pa i napad crveno belih može biti ubojitiji.

Foto: crvenazvezdafk.com

Gol po meču - to bi bio više nego idealan prosek za srpskog šampiona, a i više nego idealna kvota na tiketu.

I kada se sve sabere i oduzme, koliko Zvezda može u Ligi Šampiona? Za početak bilo bi dobro protiv Napolija da se iskoristi ne baš sjajna forma Anćelotijevog tima (2 pobede i 1 poraz u Seriji A) i da se dođe do prvih bodova.

Kvota 7.0 na Zvezdu deluje kao prava prilika da se demantuju sastavljači kvota.

Sa 3 boda na prvoj utakmici Crvena Zvezda bi postavila dobar temelj za dalje takmičenje. Posle Napolija na Marakani, slede gostovanja u Parizu i Liverpulu gde bi svaki bod predstavljao pravu senzaciju.

Da crveno beli osvajaju 3 i više bodova u grupi, kvota je 3.0.

Na kraju nam ostaje samo da poželimo mnogo sreće Vladanu Milojeviću i ekipi, a i svima onima koji se okušaju na Zvezda Specijalu u Meridianu!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N

    7. septembar 2018 | 12:34

    Na papiricu je pisalo FK Crvena Zvezda, a ne Red Star Belgrade

  • Sasa

    7. septembar 2018 | 12:30

    Pobedom u Salcburgu??? Bio je remi 2:2 a ne pobeda.

  • Fk cz

    7. septembar 2018 | 19:05

    Kad su počele kvalifikacije za LŠ čitali smmo natpise tipa „zvezdu čeka pakao“, „grupna faza LŠ nemoguća misija?“ za zvezdu itd itd...sad evo opet slično, odnosno još i žešće...ide se dotle da se postavljaju pitanja: može li zvezda makar gol dati, makar bod nekome uzeti, primiti manje od 15 17 golova...kvote u nebesa za sve što je u korist zvezde...priznajem da sam k'o navijač možda i malo nerealan ( odnosno verujem mnogo u zvezdu) ali ovo je preterivanje...dibidus...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA