≫ 

Maradona preuzima klub iz carstva kokaina!

Slavni Argentinac na pragu da preuzme meksičkog drugoligaša iz regije Sinaloe, najpoznatijoj po surovom narko klanu kojim šefuje El Čapo Guzman

  • 2

Dijega Armanda Maradonu ne drži mesto. Nije dugo prošlo od njegovog senzacionalnog angažmana u beloruski Dinamo Brest (preuzeo jednu od vodećih funkcija u klubu), na pomolu je da se upusti u novu egzotičnu avanturu.

>>> Nije kokain, vino je došlo glave! Doktor zabranio Maradoni da gleda meč Argentine, ovaj ga oduvao odgovorom! (VIDEO)

Strani mediji bruje da je legendarni as na pragu da preuzme ekipu Dorados de Sinaloa iz Kulijakana, koja se takmiči u drugoj meksičkoj ligi.

Naravno, prva asocijacija mnogima na Sinalou je zloglasni kartel istog imena kojim rukovodi Hoakin "El Čapo" Guzman, pa su već počele da kruže spekulacije po društvenim mrežama da je Maradona ciljano izabrao baš klub iz grada koji nazivaju carstvom belog praha i mestom gde stoluje klan.

Međutim, videćemo da li će se posao ostvariti, jer se i Dinamo pita. Maradona sa Belorusima ima trogodišnji ugovor potpisan u maju, pa bi u slučaju raskida verovatno morao da plaća penale u čemu bi mu, kako se navodi, pripomogli budući poslodavci iz Meksika.

Dijego Maradona u transu na utakmici Argentine u Rusiji Foto: Tanjug/Ap

U beloruskom klubu su zatečeni vešću o odlasku 57-godišnjeg Argentinca.

- Saznali smo iz medija za ovo i ne možemo ništa komentarisati u ovom trenutku - poručila je portparol Dinama Olga Kizenkova.

- Pokušavamo da stupimo u kontakt sa Maradoninim menadžerima, ali nam oni još ništa nisu odgovorili, verovatno zbog toga što su u drugoj vremenskoj zoni. Niko nije poništio ugovor Maradone sa Dinamom, on je i dalje na snazi - dodala je Olga.

Ipak, meksički mediji tvrde da je posao praktično završen, da je Maradona prihvatio da sedne na klupu Dorados de Sinaloa umesto skoro smenjenog Fransiska Gomeza.

Klub je čak emitovao kratak video na svom zvaničnom nalogu na jednoj društvenoj mreži sa porukom dobrodošlice za Dijega, uz fotografiju njegovog dresa sa brojem "10" koji je nosio kao igrač.

Dorados je inače nastao 2003. godine, a najpoznatije ime koje su imali u svojim redovima je čuveni Pep Gvardiola koji je kratko bio član 2006. godine u smiraj svoje karijere.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zak

    7. septembar 2018 | 16:34

    Dao mu bog talent! Samo pamet nije....

  • Ne zaboravi junake sa Kosara

    7. septembar 2018 | 23:26

    Dokaz da ti ne treba pamet da bi bio vrhunski fudbaler

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA