≫ 

Italijani se obrušili na Balotelija: Debeo, apatičan, trom...

Napadač Azura razočarao izdanjem protiv Poljaka što nije prošlo bez kritika na njegov račun

  • 3

Najbolji fudbaleri Italije nisu se proslavili protiv Poljske u meču Lige nacija, jedva su iščupali bod (Žoržinjo, iz penala za 1:1), a dan nakon remija mediji su bili kritički nastrojeni prema pojedinim igračima Roberta Manćinija.

Pod najjačim udarom se našao povratnik u "skvadru" Mario Baloteli kojem mediji pripisuju višak kilograma i tromost protiv Poljaka, primetio je i Manćini da je napadač Nice bio indisponiran pa ga je zamenio na isteku sata igre.

Manćini je rizikovao sa kontroverznim fudbalerom jer je ovaj tek pred samu utakmicu prošao fitnes test i zaigrao očigledno nedovoljno spreman, što nije prošlo nezapaženo, pa se našao na meti kritika u gotovo svim izveštajima.

Italijanski mediji zameraju i Manćiniju na odluci da poveri veliku minutažu Baloetliju iako je ovaj propustio čitavu predsezonu sa Nicom zbog spora oko produžetka ugovora , odigrao je tek 76 minuta u novoj sezoni i s pravom se javnost pita zbog čega je dobio prednost u odnosu na druge.

Iako je bilo oprečnih ocena oko igre Azura, ekipe i same igre u izveštajima, italijanski mediji su složni u jednom- Baloteli je bio najgori na terenu.

- Sporo napreduje. Očajničko lutanje između Glika i Bednareka koji su se prosto utrkivali ko će od njih dvojice stići do lopte pre Balotelija. nije bilo reakcije sa njegove strane nijednog trenutka - navodi se u komentaru jednog lista, dok je "La Gazzetta dello sport" ovako videla izdanje problematičnog fudbalera:

- Nije imao želju da igra sve dok nije otišao na klupu.

- Apatično, kilavo, izmaltretiran od strane poljskih defanzivaca, uvek okrenut leđima od gola protivnika - piše u redovima o meču u listu "Corriere dello Sport".

Ni ostali listovi nisu štedeli Balotelija, kao ni član "zlatne" generacije iz 1982. Marko Tardeli.

- Ja sam zaista veliki fan Balotelija, ali me je večeras stvarno iznervirao. Ako je nije bio spreman, onda nije trebalo ni da igra - rekao je za Rai Tardeli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jak

    8. septembar 2018 | 14:08

    Terzo reaguj povrati mu karujeru

  • Vosa

    8. septembar 2018 | 23:48

    10 godina gube vreme s njim. ‘Talenat’ u 28. godini?! Da mu nije Raiola menadzer igrao bi u Kazakstanu ili maksimalno u Kini.

  • nscz

    9. septembar 2018 | 07:31

    Zalosno ali nemate boljeg

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA