≫ 

Određene cene karta za 158. Večiti derbi: Partizan ne želi da naplati Zvezdino učešće u LŠ

Prodaja putem interneta kreće već danas u podne, a na blagajnama stadiona u Humskoj i “Rajko Mitić” dragonece hartije naći će se od srede i četvrtka

  • 18

Narednog vikenda, tačnije u nedelju 23. septembra od 19 časova, Partizan i Crvena zvezda odmeriće snage 158. put u istoriji večitih derbija, a tim povodom su iz Humske objavili cene ulaznica kao i datume i satnice kada se one mogu kupiti.

Cene ulaznica za najvažniji meč u srpskom fudbalu iznose:

- JUG/SEVER – 700 dinara

- ISTOK i ZAPAD, bočni delovi tribina – 1.200 dinara

- ISTOK i ZAPAD, centralni delovi tribina – 1.500 dinara

- Mesto u ložama stadiona 5.000 dinara.

Prodaja ulaznica za sektore namenjene navijačima Partizan počinje 15. septembra, subotu od 12.00 časova, putem "Tiketlajn" prodajne mreže i to:

– Tiketlajn Šop, Novi Beograd, Bulevar Milutina Milankovića 1. (lokal 46), radnim danima 09.00 – 18.00 i subotom 10.00 -16.00 časova.

– Putem sajta www.ticketline.rs

Prodaja ulaznica na blagajnama stadiona Partizana počinje u sredu 19. septembra od 10 časova i odvijaće se svakodnevno u radnom vremenu od 10 do 18 časova.

Iz Partizana posebno napominju da se ulaznice mogu kupiti samo uz lični dokument sa fotografijom (lična karta, pasoš, vozačka dozvola…) i to maksimimalno četiri karte po kupcu, kao i da sezonske ulaznice važe za ovaj meč.

ZA ZVEZDAŠE ULAZNICE OD ČETVRTKA (20.9.) NA STADIONU “RAJKO MITIĆ”

Foto: FK Crvena zvezda

Prodaja ulaznica za sektore, koji su namenjeni navijačima Crvene zvezde počeće u četvrtak 20. septembra, na blagajnama stadiona Rajko Mitić i odvijaće se svakodnevno u radnom vremenu od 10.00 do 18.00 časova.

Na dan utakmice, u nedelju 23. septembra, ulaznice će se prodavati isključivo na blagajnama stadiona Partizana i to od 10.00 časova.

Podsetimo, pre nekoliko godina bilo je derbija u kojima su ulaznice bile i skuplje, ali crno-beli su ovoga puta stavili cenu koja je niža nego što je to bio slučaj u prošlosti, iako Zvezda sada igra Ligu šampiona, pa su mnogi zbog toga mislili da bi ulaznica mogla da bude i skuplja.

VIDEO: Lalatović divljao uz aut liniju na meču Radničkog

Strašan fudbal nas čeka u Londonu gde se sastaju Totenhem i stoprocentni Liverpul. Kvota na keca je 2,75, a na dvojku 2,50, dok 3+ nosi kvotu 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Totenhem - Liverpul.

Arsenal se podigao posle očajnog starta, Njukasl je u velikoj krizi, pa kvota 1,95 na Tobdžije deluje zanimljivo. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Njukasl - Arsenal.

Jokanović i Mitrović idu s Fulamom na noge Sitiju „za svoju dušu“ jer na ovom gostovanju teško da mogu da očekuju nešto osim poraza. Kvota na 1&4+ je 1,68. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Fulam.

Četiri pobede u četiri meča. To je učinak Votforda u Premijer lige, a sada mu dolazi uzdrmani Mančester Junajted. Kvota na Votford je 3,80, a na Đavole 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Votford - Mančester Junajted.

Nekad je ovo bio derbi, ali Bajern je sada nedodirljiv za Leverkuzen koji je veliko razočaranje početka Bundeslige sa dva poraza. Kvota na pobedu Bajerna bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - Leverkuzen.

Napoli pred gostovanje na Marakani čeka Fiorentinu, a kvota na keca je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Napoli - Fiorentina.

Real prošle sezone nije pobedio Bilbao ni kod kuće ni u gostima, a sada ide na noge upravo ovom rivalu. Kvota na dvojku je 1,55, a da Real neće pobediti (dupla šansa 1X) 2,47. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bilbao - Real.

Partizan se posvetio samo domaćim obavezama, a sada ga čeka gostovanje Proleteru, koji je od starta Superlige ostavio dobar utisak. Kvota na čistu dvojku je 1,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Proleter NS - Partizan

I navijači i igrači Zvezde sigurno misle samo o Napoliju, ali Radnik ne bi trebalo da predstavlja veći problem. Kvota na pobedu Zvezde bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,85. Pogledajte sve MOZZART kvote za Zvezda - Radnik.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skorpion

    15. septembar 2018 | 12:38

    Apelujem na male komsije da dodju u sto vecem broju, ovo je jedinstvena prilika da za male pare vidite ekipu iz lige sampiona na svom stadionu.

  • Mad4red

    15. septembar 2018 | 11:15

    Miloje ljubim te izvedi drugi tim

  • Delija

    15. septembar 2018 | 12:14

    Skupe karte kad stize velikan 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA