Maksimović pokazuje Italijanima Sever, svi ćute dok gazda Napolija priča: Šta smo to videli na treningu Napolitanaca pred Zvezdu? (VIDEO)

Italijanski vicešampion odradio poslednji trening pred meč sa crveno-belima u utorak

  • 22

Trening Napolija, barem onih 15 minuta koliko je bilo dozvoljeno, umnogome je bio specifičan i različit od onih na koje smo navikli da gledamo kada su u pitanju protivnici Crvene zvezde.

Italijani su na travu Marakane, gde će se u utorak od 21.00 čas (Arena Sport) suprostaviti Zvezdi u okviru 1. kola Lige šampiopna, istrčali oko 18.20 minuta, dok je zvanični trening počeo 10 minuta kasnije.

Nerealna scena na Marakani: Anćelotiju dva puta zazvonio telefon na ključno pitanje o Zvezdi (VIDEO)

A na njemu smo videli kompletnu svitu Italijana na čelu sa prvim čovekom Aurelijom de Laurentisom. Gazda vicešampiona Italije je razgovarao sa saradnicima koji su pomno upijali svaki njegov glas. Štaviše, ostali kao da nisu ni progovarali.

Gazda Napolija ( u sredini) sa saradnicima Foto: Telegraf

Oko njih je bilo privatno obezbeđenje Napolija koji su se trudili da isprate svaki pokret novvinara trudeći se da poštuju pravila. Jedan ''pogrešan korak'' zarad bolje fotografije navlačio je nekolicinu njih za sobom.

Srpskim medijima posebno je bio interesantan Nikola Maksimović, bivši štoper Zvezde, a kamera Telegrafa ga je ''uhvatila'' kako Italijanima pokazuje Sever i verovatno objašnjava šta ta tribina znači za Zvezdu.

Taj momenat možete videti na videu ispod:

Što se tiče samog treninga, Anćeloti je najpre održao kratak sastanak na sredini terena i pokazao svojim saradnicima da u tom trenutku ''preuzmu'' komandu nad istim.

Lagano pravolinijsko istrčavanje, potpuno drugačije od onog koje je Zvezda imala (u krug), zamenila je ševa u dve grupe. Nedugo nakon toga, novinarima je od strane UEFA rečeno da moraju da napuste glavni teren Marakane.

Naravno, rastrčalo se i Napolijevo obezbeđenje koje je u velikom broju stiglo u Beograd. Nijedna kamera više nije smela da radi...

Sastanak Anćelotija i igrača Foto: Telegraf
Obezbeđenje Napolija Foto: Telegraf

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zokibreaker

    17. septembar 2018 | 20:43

    Zvezdo nema predaje

  • Njosaaa

    17. septembar 2018 | 20:02

    E znace vam šupak sutra.necete vise biti crveni.nego modri ce te biti. Sta vi trazite protiv napolija?? A tek protiv liverpoola. I tu cete optimisti biti. Spustite se na zemlju malo..

  • Ckalja

    18. septembar 2018 | 10:32

    Sa verom u boga, pa šta bude 🙏🔴⚪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA