≫ 

Saigrači tešili Radonjića posle greške i košmarnog poraza: Grozno se oseća...

Srpski fudbaler u centru pažnje nakon greške koja je odvela Marsej u poraz

  • 6

Imali su "bod u džepu" igrači Marseja, krenuli po sva tri, na kraju ostali bez ijednog na premijeri u Ligi Evrope protiv Ajntrahta.

>>> Jović surovo kaznio neviđeni kiks Radonjića: Jedan Srbin junak, drugi tragičar ludog meča u Marselju! (VIDEO) (FOTO)

Brojčano slabiji gosti kaznili su francuski tim u 89. minutu golom Luke Jovića, za 2:1, a bila je to situacija u kojoj je Srbin kaznio drugog Srbina, Radonjića, za nesmotrenu intervenciju prilikom izbacivanja lopte od svog gola. Previše nonšalantno i neoprezno je doskorašnji igrač Zvezde reagovao, nije ni naslutio kontraudar Nemaca, a Evropa ne prašta takve kikseve. Usledila efektna egzekucija sve boljeg Jovića.

U neverici su bili igrači domaćeg tima, trener Garsija, navijača nije bilo na tribinama, ali su se mogli pročitati kako očajavali na društvenim mrežama.

Šta tek reći za Radonjića, njemu je verovatno najteže...

- Takve stvari se dešavaju u fudbalu, svi grešimo, gubimo lopte, šaljemo pogrešne pasove - stao je na stranu saigrača fudbaler Olimpika Maks Lopez.

Nije krivio Radonjića za poraz, ne može se tako, ipak je ovaj novajlija.

- Tek je stigao, svi ćemo da mu pomognemo. Grozno se oseća, ali to je normalno. Ušao je sa klupe i pogrešio, svakome to može da se dogodi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pixi10

    21. septembar 2018 | 08:27

    Kao da je dao gol sam sebi. Ispucao covek loptu gde nije smeo, ali posle toga je odigrano jos pet pasova, gde su defanzivci bili...

  • тхеиксфајлс

    21. septembar 2018 | 09:38

    Позајмица у Звезду на пролеће.

  • Raspucin

    21. septembar 2018 | 10:00

    Grejace klupu, pa na pozajmicu i naravno vratice se u zvezdu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA