Otkrivamo zašto Milorad Mažić neće suditi 158. večiti derbi između Partizana i Zvezde!

Ne, nije u pitanju nikakva teorija zavere

  • 17

Delegiranje Danila Grujića za sudiju predstojećg 158. večitog derbija između Partizana i Crvene zvezde samo po sebi postavilo je nekoliko zanimljivih pitanja, a jedno od njih je i zašto Milorad Mažić ne sudi u Humskoj u nedelju (19.00, Arena Sport 1)

Iako je Grujić već sudio na četiri derbija (svirao i na poslednjem), javnost je nekako očekivala da Mažić sa svojim pomoćnicima, kao jedan od najboljih svetskih sudija, bude na centru u Humskoj.

Teorije zavere su puštene u etar otkako se otkrilo da Mažić neće suditi, a nikome nije bilo jasno zašto je ponovo ''preskočen''. Međutim, Telegraf otkriva zašto je derbi poveren Grujiću, a ne Mažiću.

Razlog leži u tome što Milorad Mažić trenutno nije u Srbiji i neće biti tu ni za vreme odigravanja utakmice.

Mažić u društvu Đurđevića i Ristića, ali i ostalih kolega Foto: ATA Images

On se sa svojim saradnicima, Daliborom Đurđevićem i Milovanom Ristićem, već nekoliko dana nalazi u Kini. Najbolji srpski sudijski tim je uzeo učešće na sudijskom seminaru svetskih razmera, gde će čak biti i predavači.

Mažić je, inače, i rekorder po suđenju večitih derbija. To je postao na 152. kada je 12. put sudio Zvezdi i Partizanu i na taj način je pretekao Miroslava Radomana.

Mažić je potom sudio i 156. večiti derbi koji je u Humskoj završen rezultatom 1:1. Dosudio je penal za crno-bele posle 22 godine posta u derbijima.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ckalja

    21. septembar 2018 | 11:48

    Pa i Mažić i ovaj iz Čokota su glodari 😆

  • Cubaka

    21. septembar 2018 | 11:39

    Dosudio im penal posle 22 godine i sada mali "grobarcici" kmece da im samo Mazic sudi, nije on svemocan, da biste dobili ponovo penal morate doci najmanje na 20 metara od gola i onda da se nekako dokotrljate u sesnaesterac,( a nema vam kanarinca ) ali cisto sumnjam da cete uspeti doci i do tih 20 metara od Zvezdinog gola. Ali tu je "grobar-Cokot" mozda vam svira penal cim predjete pola terena, cak i u tom slucaju vam je malo jer ni to necete uspeti vise od dva puta u toku utakmice.

  • Brada

    21. septembar 2018 | 10:52

    Pa cisto radi preventive, zlu ne trebalo ako zakazu ovi na terenu da slučajno crveni ne dozive kiks....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA