≫ 

Vuletić zagrmeo: Ovo je moja poruka Mitru Mrkeli za sve što je rekao posle derbija!

Potreban je i jedan častan medij, kao i skrupulozan sudija Višeg suda - smatra Vuletić

  • 54

Ogorčeni su u Partizanu posle 158. večitog derbija, jer smatraju da je previd pomočnog sudije iz gola, te konačni sud sudije Danila Grujića direktno uticao na rezultat duela između Partizana i Crvene zvezde, u kome je tim iz Humske bio daleko bolji tokom svih 90 minuta.

Potpredsednik kluba Vladimir Vuletić ispratio je posle meča izjave iz tabora rivala i u svom stilu odgovorio šta misli o arbitraži Grujića, ali i svim ostalim dešavanjima u našem fudbalu.

>>> Sramota me je što sam Srbin, vraćam pasoš ove zemlje! Stojković besneo posle derbija i spornog gola Zvezde (VIDEO)

- Mogu da vam kažem svoj lični stav, svoje viđenje meča, kao iskreni i uvek realni navijač Partizana. Mislim da ne mora da se postavlja pitanje ko je bio bolji i šta se tamo na terenu desilo. Ali... Za rešenje svih problema u srpskom fudbalu dovoljen je jedan stručan oftalmolog, jedan častan medij, jedan beskompromisni tužilac za organizovani kriminal i jedan skrupulozan sudija Višeg suda. To je ujedno i moja poruka sportskom direktoru Mitru Mrkeli na sve ono što je izgovorio posle utakmice – kaže Vladimir Vuletić za Telegraf.

Pogled na ložu gde su bili čelnici Partizana Foto: Marko Jovanović

Čelnik crno-belih je zatim nastavio, šaljući čini se poruku i malo šire od fudbala.

>>> Brutalna tuča Delija i Rusa ispred Severa: Nokaut i haos pred očima fudbalera Zvezde! (VIDEO)

- Poslaću i jednu pravnu poruku u Njegoševim rečima: “Vuk na ovcu svoje pravo ima ka` tirjanin na slaba čovjeka. Al` tirjanstvu stati nogom za vrat, dovesti ga spoznaniju prava, to je ljudska dužnost najsvetija – zaključio je Vladimir Vuletić.

Pomenimo i to da je Mrkela reagovao na izjavu Vladimira Stojkovića o odricanju državljanstva tako što je istakao da je njegovo ponašanje za lečenje.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    24. septembar 2018 | 00:01

    Tako je profesore. Ali njima ne treba ni objektivan medij ni posten sudija. Oni imaju Terzica da im kaze sta je bilo. To sto smo ih oducili od fudbala po njima nije bitno. Bitno je da su postigli taj u najmanju ruku sumnjiv gol. A one najave od 0:5 i 0:6 su zaboravili. Koliko su jadni i slepi tacno mi ih je zao.

  • Petar

    23. septembar 2018 | 23:53

    Zanimljivi ste vi zvezdasi i to vrlo zanimljivi.Uvek vidite svoju korist zarad tudje stete! Zasto niste vi prozivali oftamologa kada vam je priznat gol iz golauta! Poznata je vasa narcisoidnost! Tako da uzivajte dok mozete!

  • ⭐⭐⭐

    23. septembar 2018 | 23:37

    Vuletiću,jel svi u partizanu posećujete istog oftamologa? Pitam,videli smo po spikeru na stadionu i njegovoj proceni gola..pa reko onda imate kolektivno problem,zato i ne vidite ovaj čist gol Boaćija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA