≫ 

Stuani zaledio Barsu, Mesi i društvo jedva izbegli poraz pred svojim navijačima (VIDEO)

Katalonci naišli na "tvrdo", sa igračem manje stigli do boda

  • 2

Kristijan Stuani bio je zvezda večeri na mestu gde to obično budu Mesi ili neko od njegovih saigrača, Urugvajac je sa dva gola gotovo nokautirao šampiona Španije na njegovom terenu, međutim Katalonci su se ovog puta "provukli", stigli do boda u uzbudljivoj utakmici protiv Đirone, koja se završila rezultatom 2:2 u petom kolu Primere.

Sve je krenulo idealno po Barsu, Mesi je pogodio za 1:0, međutim Lengle je u nastavku kiksnuo, srušio gostujućeg igrača u prodoru, pritom ga zakačio laktom i zaradio direktan crveni karton.

Brojčano slabija Barselona postala je plen, a gosti, motivisani, predvođeni sjajnim Stuanijem umeli su da iskoriste situaciju i izjednače, upravo preko prekaljenog Urugvajca.

U nastavku, ponovo je Stuani bio u centru pažnje, uspeo je da iskoristi još jednu šansu koja mu se ukazala, sjajno je zahvatio loptu posle prodora i promašaja saigrača, nagovestio veliko iznenađenje na "Nou Kampu" do kojeg, ipak, nije došlo.

I sa igračem manje Barselona, naravno, ima pregršt kvaliteta u svojim redovima, navalili su na gol rivala i to im se isplatilo u 63. minutu kada je Pike, koji je stigao pred gol Đirone, glavom iskoristio smušenu intervenciju defanzive i matirao gostujećg čuvara mreže za 2:2.

Barsi je ovo prvi remi u sezoni posle četiri vezane pobede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BILI🇷🇸🥇⚫⚪

    24. septembar 2018 | 00:14

    Mogu da se kladim da je i njima sudija poklonio gol kao nasoj KOMSINICI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA