Borba Sitija i Čelsija za reprezentativca Srbije: Zbog ova dva gola ga žele već u januaru (VIDEO)

Hoće li Milenković krenuti stopama Nastasića ili će graditi karijeru kao Bane Ivanović?

  • 5
Nikola MIlenković u dresu Fjorentine Foto: Guliver/Gabriele Maltinti

Srpski fudbalski reprezentativac Nikola Milenković nalazi se na radaru Mančester Sitija i Čelsija, javljaju italijanski mediji.

Milenković, koji je od početka sezone u dresu Fjorentine postigao dva gola, mogao bi već u januaru da Seriju A zameni Premijer ligom.

>>> Napoli je veliki favorit na svom San Paolu protiv Parme, a kvota na pobedu bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,93. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napoli - Parma.

Upravo su ti golovi dodatno ''opčinili'' Pepa Gvardiolu i Mauricija Sarija, menadžere pomenutih timova, ali ipak su Nikoline defanzivne karaktersitike ono što njih dvojica traže.

Milenković je ove sezone sjajan u Seriji A Foto: Tanjug/AP

Pogotovo Gvardiola, s obzirom na to da Kompani ima 33 godine i da je na zalasku karijere. Takođe, Milenković može da bude i alternativa Kajlu Vokeru na poziciji desnog beka.

>>> Verovatno će i Liverpul i Čelsi s kombinovanim postavama na teren u Liga kupu, pa je možda najbolje izabrati igru GG3+ s kvotom 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Liverpul - Čelsi.

S druge strane, Sari Srbina zna iz Serije A, pošto je prethodne sezone trenirao Napoli. Čelsiju na ruku ide i veliko prijateljstvo sa Faljijem Ramadanijem koji je Nikolin menadžer.

U nastavku pogledajte njegove golove protiv Kjeva i SPAL - a:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdjan

    26. septembar 2018 | 13:35

    Pre nekih 20 dana sam komentarisao da i Zvezda i Partizan treba da se ugledaju na Mamića iz zagrebačkog Dinama i da ne prodaju olako svoje mlade igrače. Evo dokaza da je ostao sada bi Partizan samo njegovom prodajom zaradio koliko za prodaju svih svojih igrača u poslednje 2 godine.

  • Zvezdas

    26. septembar 2018 | 13:10

    Jedini decko koji ce iz propalog franjevackog cirkusa uspeti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA