≫ 

Radikalan potez Partizana posle derbija: Crno-beli nose svoje kamere u Niš na meč sa Radničkim!

Klupski operativci će tokom svih 90 minuta pokrivati i utakmicu, ali posebno i glavnog i pomoćne arbitre, kako bi se zaštili od previda

  • 68

Po onoj narodnoj: "Koga zmija ujede, taj se i guštera plaši", a posle svega što se dešavalo u minulih nekoliko mečeva Superlige, posebno u 158. večitom derbiju, u kome je diskutabilna odluka arbitara Nenada Đokića i Danila Grujića, koštala Partizan pobede, crno-beli su odlučili da sami preuzmu određene mere i stvar u svoje ruke, ne bi li se zaštitili od sličnih previda.

>>> Borjan je morao da bude isključen: Kruševljani ogorčeni suđenjem protiv Zvezde

Iščekujući delegiranje sudije za nedeljni prvenstveni meč sa Radničkim (najverovatnije Aleksandar Vasić), klub iz Humske je rešio da postavi svojevrsni "video-nadzor", kako same utakmice, tako i sudija, koji budu delili pravdu na "Čairu", saznaje Telegraf.

Naime, nezadovoljni arbitražom u prethodnim kolima Superlige, odlukama na utakmicama protiv Mačve, Rada, Proletera iz Novog Sada (...), na posletku i u večitom derbiju, posle koga se danima polemisalo o sudijskim odlukama, Partizan se odlučio na radikalne mere.

Momenat koji je izazvao veliku buru: Stojković kreće ka loptu posle udarca Boaćija Foto: Marko Jovanović

Saznajemo da su u Humskoj izuzetno nezadovoljni arbitražom, da je kap prelila čašu protiv Crvene zvezde, te da smatraju da se odluke na pomenutom i još nekolicini mečeva mogle da utiču ili direktno uticale na rezultate. Otuda će u Niš kompletna svita operativaca sa kamerama i oni će imati zadatak da snimaju i sam tok meča, a posebno glavnog i pomoćne sudije, kako bi u slučaju ponavljanja spornih odluka, imali dokaze crno na belo.

Takođe, Partizan je u nekoliko navrata apelovao i ponovo apeluje da najrizičnije mečeve, one koji direktno utiču na borbu za titulu, kao što su večiti derbiji sa Crvenom zvezdom ili, pak, predstojeći protiv Radničkog u Nišu, sudi najbolji srpski arbitar Milorad Mazić.

Međutim, Sudijska organizacija do sada nije pozitivno odgovarala na te apele, zbog čega će klub iz Humske uskoro najverovatnije ponovo reagovati.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DS

    27. septembar 2018 | 14:39

    Povedite i geometra!!! 🔴⚪🔴⚪

  • Ckalja

    27. septembar 2018 | 12:30

    Novi rijaliti u režiji Nk partizan. Da ne zaboravimo ponesite i neki sat što ne ide preko 100 min. Buahahaha 😂

  • Max

    27. septembar 2018 | 11:41

    I dron obavezno!!!!! Hahahahah koja smejurija od kluba!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA