≫ 

Krstajić objasnio zašto je vratio Gaćinovića u tim, a dotakao se i Milivojevićevog povratka! (VIDEO)

Krilni napadač Ajntrahta ponovo u nacionalnom dresu

  • 0

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić napravio je dve izmene na novom spisku Orlova za mečeve u Ligi nacija!

Za razliku od prve dve utakmice, Krstajić je za ove sa Crnom Gorom (11.10) i Rumunijom (14.10) ''dodao'' Branka Jovičića i Mijata Gaćinovića.

Upravo je povratak Gaćinovića najviše interesovao medije, pošto je krilni fudbaler Ajntrahta nedavno izjavio da ga selektor nije zvao pred Svetsko prvenstvo na kom nije igao. Dodao je i to da je zaslužio poziv.

- Bilo je dosta turbulencija i priče u poslednja dva meseca, možda i sa razlogom, ali mislim više bez razloga. Pre tri-četiri dana, dok sam boravio u Londonu, u intervjuu sam izjavio da sam čovek takav kakav sam. Preko nekih stvari prelazim sasvim normalno, to je ljudski. Srbija je iznad svih nas kada igramo za nacionalni tim. Što se tiče Gaćinovićeve izjave koju je objavila nemačka štampa, nije takva kakvu su preneli naši mediji, nažalost. Nisam uopšte imao dileme da li da ga zovem ili ne - rekao je Krstajić na konferenciji.

Selektor Orlova je zatim preduhitrio novinare.

- Da ne bude sledeće pitanje oko Luke Milivojevića, odmah ću odgovoriti. Ono što sam rekao je tačno. Nisam čovek koji gleda u prošlost, već u budućnost. Luka je odličan momak, pravi fajter igrač i sigurno je da ne treba trošiti reči o njegovim ljudskim i igračkim kvalitetima. To treba da stavimo po strani i da se okrenemo reprezentaciji. Takve priče više ne piju vodu i više ne želim, niti imam nameru da se bavim takvim stvarima - jasan je bio Krstajić.

VIDEO: Pogledajte reakciju i odgovor Krstajića na pitanje da li će Prijović i Mitrović igrati zajedno u špicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA