Sergeju značajno pala cena, a Totenhem to želi da iskoristi u januaru!

Fudbaler Lacija prema pisanju stranih medija više nije procenjen iznad 100 miliona evra

  • 10

Sergej Milinković Savić proteklog leta nije promenio klub, iako je bilo mnogo interesovanja za Srbina, koga su svetski mediji selili u najjače klubove sveta.

Pisalo se da bi fudbaler Lacija mogao da postane treći najplaćeniji igrač sveta i da bi mogao da pređe u PSŽ za 150 miliona evra, i to se pominjalo kao završen posao, a zatim su se iz dana u dan pominjale nove priče i interesovanje Reala, Junajteda, Barselone, Juventusa...

Posle slabijih igara na Mundijalu u Rusiji, interesovanje za Sergeja je palo, kao i cena.

Ipak, on je početkom nove sezone potpisao novi ugovor za Lacio, sa kojim su mu primanja značajno uvećana, ali partije početkom sezone nisu na nivou iz prethodne.

To je uticalo na novi pad cene, koja sada više nije iznad 100 miliona evra (predsednik Lacija Klaudio Lotito navodno tada ponude ispod 120 miliona evra nije ni uzimao u razmatranje).

Ipak, sada je navodno prema engleskim medijima Sergej ponovo interesantan najjačim ostrvskim klubovima. Navodno je za njega zainteresovan Totenhem, koji je spreman da ponudi 90 miliona evra za srpskog vezistu u januaru.

Totenhem proteklog leta nije doveo velika pojačanja, a u klubu veruju da bi Milinković Savić značajno poboljšao kvalitet igre ekipe Maurisija Poketina.

VIDEO: Sergej Milinković Savić iznenađen dolaskom navijača na meč reprezentacije

(S. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko Paracin

    1. oktobar 2018 | 14:50

    Ako imaju srece 12-15 milke i masnu da mu vezu ako ga prodaju nekom za te pare

  • Milan

    1. oktobar 2018 | 14:17

    Koja euforija oko Sergeja,pa u Zvezdu da dodje grejo bi klupu...Kezmane pisi propalo

  • Putin R.S

    1. oktobar 2018 | 14:57

    Musline bio si u pravu od pocetka. Bolje da se Kezmane nisi mesao u izbor igraca i smeni Muslina, sada bi imao milione na racunu, ovako si ga ti i upropastio. Od 170 milki je pao na 70 i to ako mu budu platili. Iako mislim da je prosecan igrac, isto tako mislim da bi odlazak u Totenhem bio pun pogodak. Prodaj ga Kezmane dok jos drzi neku visoku cenu, ili ces ga upropastiti kao i sebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA