≫ 

Sergej potpisao ugovor: Plata skočila za 1.2 miliona evra, postoji i otkupna klauzula!

Srbin produžio ugovor sa rimskim klubom

  • 12
Sergej Milinković Savić Foto: Tanjug/AP

Ono što se danima unazad spekulisalo, konačno je dobilo svoju potvrdu - Sergej Milinković Savić je produžio ugovor sa Lacijom!

Srpski reprezentativac se obavezao na vernost aktuelnom klubu do juna 2023. godine, a plata mu je skočila za 1.2 miliona evra.

Popularni SMS je, prema navodima medija, do sada primao 1.8 miliona godišnje, a od sada će ukupno tri miliona. Naravno, bonusi nisu uračunati.

U ugovor je uračunata otkupna klauzula koja za italijanske klubove iznosi 100 miliona. Ostali zainteresovani će morati ponovo na milost ili nemilost predsedniku Klaudiju Lotitu.

On je za Sergeja navodno već odbio punudu od 100 miliona evra. Tražio je 150, a u međuvremenu se pojavila informacija da mu je cena pala na 90 miliona.

Kao i da to već u januaru želi da iskoristi Totenhem...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дишан

    1. oktobar 2018 | 18:23

    Спрдња од играча

  • Zeljko PSG ex JSO

    1. oktobar 2018 | 20:26

    Ostario sam gledajući majstore od 1972-1993 i hvala im sto su mi ulepsali mladost.Ovaj dečko je ispod proseka i u Evropskim ekipama ima preko 50 igrača mladih i njegovo godište bolji za dve klase od ovog nabeđenog!

  • nscz

    1. oktobar 2018 | 20:21

    Od Lazara Markovica nismo imali vecu prevaru od igraca. Klasican novinarski igrac bez ucinka na terenu kakav se ocekuje od igraca tog kalibra za kog ga predstavljaju. Svaka cast Kezmanu za reklamu ove kese od igraca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA