≫ 

Nejmar priznao novinarima: Nisam 100 odsto spreman za Zvezdu! (VIDEO)

Brazilac ističe da će pravu formu dostići tek u februaru i martu, kada su najbitnije utakmice

  • 24

Crvena zvezda u sredu od 18.55 igra protiv Pari Sen Žermena verovatno jednu od najtežih utakmica u istoriji. Rival je najbogatiji klub sveta, koji u svojim redovima ima dva najskuplja fudbalera - Nejmara i Kilijana Mbapea, koji zajedno vrede 10 puta više nego ceo Zvezdin tim.

I kladionice su uverene u trijumf Parižana, ali crveno-beli su put "grada svetlosti" pošli s optimizmom, sa verom da mogu da naprave istorijsko iznenađenje.

Posao bi mogao da im bude olakšan ukoliko Tomas Tuhel na raspolaganju ne bi imao nekog od svojih najboljih igrača. Nejmar je svakako prva zvezda tima, ali on nije 100% fizički spreman, što je i sam priznao pred duel protiv Zvezde.

- Nisam 100 odsto spreman, niko nije 100% na početku sezone, a odigrali smo nekoliko utakmica. Najveći nivo u svetskom fudbalu dolazi između februara i marta, kada dolaze najbitniji mečevi - poručio je Nejmar pred meč protiv crveno-belih.

Nejmar i družina poraženi su u 1. kolu Lige šampiona na Enfildu od Liverpula sa 3:2; Foto: Guliver/Michael Regan/Getty Images

- Pokušavam na svakoj utakmici, svakog dana, da unapredim moje fizičko i tehničko umeće. Za mene su povreda i Svetsko prvenstvo prošlost - poručio je Nejmar.

Viđenje o fizičkom stanju Brazilca dao je i njegov trener Tomas Tuhel.

- Možda nije na 100%, ali je skoro na tom nivou. Za mene je to normalno, jer je dugo bio povređen i imao je veoma komplikovano i teško Svetsko prvenstvo. On je igrač koji mora da bude dobro raspoložen, da trenira s osmehom. Nije imao normalne pripreme i svi gledaju da li je u lošoj formi ili da li pravi greške, to je teško za njega - poručio je Tuhel, koji je stao u saštitu svog igrača.

Kvota da će Zvezda dati bar jedan gol u Parizu je 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč PSŽ - Crvena zvezda.

Junajted se za vikend izblamirao protiv Vest Hema, i sada će u Ligi šampiona morati da se vadi protiv Valensije. Kvota na keca na Old Trafordu je sasvim dobra - 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Valensija.

Poraz od Sevilje, pa remi na Bernabeu s Atletikom. Real nije navikao na takve rezultate, a danas gostuje moskovskom CSKA u hladnoj Moskvi. Kvota na dvojku je 1,55, a na duplu šansu 1X 2,44. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za CSKA - Real Madrid.

Siti je u prvom kolu LŠ doživeo šokantan poraz kod kuće od Liona, i naravno, želi da popravi utisak protiv Hofenhajma. Kvota na dvojku, uz bar jedan gol domaćina (2&GG) je 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hofenhajm - Mančester Siti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA