≫ 

S kim je to, dođavola, do sada Zvezda igrala? Komentar francuskog novinara izazvao pravi "rat" Delija i Grobara!

Bila je potrebna samo "iskra" da "zapali" ionako zategnute odnose na relaciji navijača "večitih"

  • 50

Totalno inferioran odnos i težak poraz Zvezde naspram Pari Sen Žermena mogao se očekivati, mada bilo je onih koji su verovali da srpski prvak može pružiti jači otpor super favoritu kakav je tim "svetaca".

>>> Degeneka iznerviralo jedno pitanje: Jel mislite da je to lako? Moglo je da bude 5:0 za nas... (VIDEO)

Jedan od takvih je francuski novinar Met Spiro čiji je komentar o Zvezdi izazvao pravi "tviter rat" navijača beogradskih "večitih rivala".

- Crvena zvezda je neporažena 34 utakmice pre večerašnjeg meča, s kim je to, dođavola, do sada igrala??? - napisao je Met, ne sluteći da je time prizvao već dobro poznatu "Superliga/sudije/Tole/FSS" retoriku na relaciji tvrdokornih pristalica obe strane.

Prvi mu je odgovorio jedan navijač Partizana, ponudio mu svoje viđenje situacije u srpskom fudbalu.

- Crvena zvezda je tim koji igra "14 na 11" utakmice u Superligi. Ima toliku pomoć sudijske organizacije, samo pogledajte njihove utakmice u domaćem šampionatu: ako ne mogu da daju gol, tu je sudija koji svira penal.

"Reternirao" je navijač Zvezde porukom "provokatoru": "Maši Toletovim barjakom malo, možda te prođe tuga".

Bio je to samo početak navijačkog "ping - ponga" u koji se uključilo još nekolicina navijača Zvezde i Partizana, pa je francuski novinar mogao na svojoj "lajni" da se uveri i delom da oseti dobro poznato rivalstvo najvećih beogradskih rivala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • katastrofa od ekipe

    4. oktobar 2018 | 08:32

    Budimo realni.Zvezdin tim je prosjecan drugoligaski sastav na koje se bacio ogroman novac i dozivjece najvecu blamazu u istoriji srbije..ima li odgovornosti za ovakve propuste.

  • GP

    4. oktobar 2018 | 09:33

    Zao mi je sto PSZ nije barem sustigao rekord Partizana (7:1), ali dobro jr i ovako. Da je francuzima trebalo 15 golova, garantujem da bi svih 15 dali. Ono nisam pre gledao, svaki napad je bio sansa. Poceli da se sprdaju sa njima na terenu, podsmehuju im se, strasno. Ali tako je to kada se stvori lazna slika moci.

  • BILI🥇🇷🇸⚫⚪

    4. oktobar 2018 | 00:03

    Smije im se EVROPA. KAKVE TUGE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA