Prvo oglašavanje Milojevića posle debakla u Parizu: Nikome nije prijatno, ali pokazaćemo karakter! (VIDEO)

Trener crveno-belih uveren je da će njegovi igrači na pravi način reagovati u Zemunu na utakmici 11. kola Superlige

  • 28

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je danas da je jako dobro što u profesionalnom fudbalu brzo dolazi naredna utakmica i nema mnogo vremena ni za radost, ni za tugu.

Zvezda sutra gostuje Zemunu u 11. kolu Superlige sa još "svežim ranama" posle poraza od Pari Sen Žermena u Ligi šampiona 6:1.

- Nikome nije prijatno posle izgubljene utakmice, ali što pre dignete glavu i prevaziđete poraz, to ste jači i veći. Zato su profesionalci. Dobro je što u fudbalu uvek ima naredna utakmica i sve misli se odmah usmere na nju - rekao je Milojević na konferenciji za medije.

Kako je naveo, kao što ne možete mnogo da se radujete posle pozitivnih rezultata, tako i posle poraza nema vremena da se misli na njega.

- To je veličina karaktera i profesionalizma, a moji momci verujem da imaju karakter, to su više puta pokazali.

Kada je kadrovska situacija u pitanju Milojević je rekao:

- Boaći je počeo da trenira, videćemo kakva je situacija sa njim. Savić sigurno neće igrati protiv Zemuna, obnovio je tu povredu, ali je dobro što ide reprezentativna pauza i verujem da će se brzo vratiti. Ima još problema usled prehlade i virusa, pa ćemo više znati posle treninga - poručio je Milojević.

Utakmica između Zemuna i Crvene zvezde igra se sutra od 13 sati.

VIDEO: Milojević kao munja otišao u tunel čim je odsviran kraj protiv PSŽ-a

Junajted je u nokdaunu, Murinjo pred otkazom, ali deluje da je Njukasl idealan rival da se krene s pobedama. Kvota na keca na Old Trafordu je 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajed - Njukasl.

Juve je perfektan u Seriji A (sedam od sedam), a kvota da će tako i nastaviti u Udinama, i to bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Udineze - Juventus.

Dugo Real nije vezao tri meča bez pobede, a poraz u Moskvi upalio je crvenu lampicu. Neko bi morao da strada, a kvota da će to biti Alaves, i to iz dvojke u dvojku, je 1,93. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Alaves - Real Madrid.

Nije Partizan u Trentu ponovio podvig iz Zagreba, ali sada u Pioniru, verovatno pred punim tribinama, čeka Olimpiju i kvota na pobedu s više od 3,5 poena razlike (MH 1) je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Olimpija.

(S. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor Obrenovac

    6. oktobar 2018 | 14:46

    Sad ce Zemun morati da se sklanja kako bi popravili utisak iz Pariza i stvarali laznu sliku kvaliteta. A onda nazalost ide Liverpul i vracanje u realnost.

  • cacak

    6. oktobar 2018 | 20:04

    zvezda ima 54 utakmice vise u evropi od partizana i tu je kraj.ako ne verujete grobari vi proverite.dva finala, dva polufinala i cetiri cetvrt finala lige prvaka.olimpik je u polufinali 1991 izbacio milan koji je osvojio ligu 1990 prvaka.sto se tice fudbala tu je sve jasno.

  • Ja...RS

    6. oktobar 2018 | 18:44

    Najbolji trener u Evropi definitivno,jedini je u LS prosao sve kvalifikacije,samo nsprijed ti znas kako treba 🇮🇩💪🇷🇸

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA