≫ 

Navijači Crne Gore izdali saopštenje pred meč sa Srbijom: Da slavimo domovinu na koju će još jedan rival slomiti zube!

Iz Podgorice poručuju i to da na tribinama nema mesta politici

  • 92

Ultra Crna Gora, navijačka grupa koja bodri fudbalsku reprezentaciju te zemlje, izdala je saopštenje pred meč pomenute selekcije protiv Srbije u okviru Lige nacija.

''Vijesti.me'' prenose to saopštenje, a podsetimo da je utakmica na programu u četvrtak od 20.45 minuta.

Inače, biće to prva i istorijska utakmica dve selekcije od raspada zajedničke države.

>>> Pun Pionir čeka Zenit večeras u Evrokupu, a kvota da će u takvoj atmosferi Partizan slomiti rivala iz Rusije je 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Zenit.

- Sestre i braćo Crnogorke i Crnogorci, još jedan praznik fudbala je pred nama, jedan u nizu i ništa drugačiji od susreta nas 12 sa svim dosadašnjim gostima. U glavi svakog ko dođe na sever treba bit’ samo Crna Gora, jedna i večita. Sve ostalo, a pogotovo protivnik i bavljenje njime - sporedno je. Ostavite doma politiku i slične gluposti, dođite da slavimo, pevamo i zagrejemo dlanove, slavimo domovinu na koju će kao i mnogo puta do sad - još jedan protivnik zube slomiti - stoji u poruci i dalje se navodi:

- Mala Crna gora ne haje za veće od sebe, već gleda samo na sebe i svoju decu, a 11 sokolova će već naći način da uđe u legendu i ovog puta. Verujemo u njih, a kako mi ne možemo da igramo, neka ih nosi naš huk, pa šta ko ponese. Verujemo u vas vitezovi! Srce na teren i gore glavu - za slavu, za narod - za državu!

Marko Vešović, reprezentativac CG, na meču protiv Danske 2017. godine Foto: AP/Tanjug

Srbija i Crna Gora imaju po četiri boda u grupi posle dva odigrana meča. Rumunija je na dva, a Litvanija bez bodova.

Orlovi će posle gostovanja u Podgorici otići direktno u Bukurešt gde ih u nedelju od 15.00 časova očekuje meč protiv Rumuna. Zatim u novembru slede dva meča kod kuće (Crna Gora i Litvanija).

Inače, zanimljivu izjavu pred duel sa Crnom Gorom dao je novopečeni kapiten Srbije Dušan Tadić.

- Što se tiče utakmice, malo je čudno, ali to je normalno pred utakmice da se stvara neki naboj, ali ja Crnu Goru gledam kao da smo ista država. Sve mi je to isto, nema nekog dodatnog naboja. Najbitnije je da se fokusiramo i da dobijemo utakmicu - jasan je bio Tadić.

U nastavku pogledajte i video Tadićeve izjave:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joja

    9. oktobar 2018 | 09:55

    Vi što igrate DOMA platite studije đeci koju šaljete u Beograd, ako imate leba da jedete i kad ste već samostalni.

  • Miljan

    9. oktobar 2018 | 10:04

    Dje na brata dize ruku sto na sebe baci bruku, zar je preča šaka vlasti od obraza i od časti...

  • Sinisa Banda

    9. oktobar 2018 | 09:49

    Kako je tužno I kako boli kad se jedna nacija tako jeftino proda, prekraja istoriju i za manje od godinu dana sama sebe ubedi u silnu mržnju prema "najgrdjem neprijatelju", a taj "mrski neprijatelj" vekovima krvari rame uz rame sa svojom braćom, iste krvi, iste vere, istog slova, istih predaka... kukala vam majka BRAĆO CRNOGORCI I SRAM VAS BILO. NEKA VAM JE NA ČAST AKO JE UOPŠTE IMATE!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA