≫ 

Javio se i čovek od najvećeg poverenja predsednika PSŽ-a: Mi smo ovde žrtva!

"Naš klub nema čega da se stidi i zahvalni smo podršci koju nam je pružilo udruženje francuskih profesionalnih klubova (LFP). PSŽ je žrtva u ovom slučaju i tražićemo pravdu na sudu", rekao je Žan-Marsial Ribe

  • 7

Ne stišava se bura koju je pokrenulo otkriće lista "L'equipe" da je "visoki predstavnik Zvezde" uplatio 5 miliona na ishod "pet razlike" na utakmici Pari Sen Žermen - Zvezda.

Od tada ne prestaju sumnje, Zvezda je na najvećem udaru, ugled kluba je doveden u pitanje, bojazan od drakonske kazne.

>>> Zvezdin slučaj plasiran da se skrene pažnja sa skandala u belgijskom fudbalu! Ivan Ćurković izneo zanimljivu teoriju o aferi koja trese Srbiju

Ni u Pari Sen Žermenu ne spavaju mirno, iako imaju daleko manje razloga da strepe.

Francuski mediji su došli do desne ruke predsednika Parižana Nasera Al-Kelafija, koji je približio situaciju u klubu posle šokantne objave uglednog sportskog lista.

- Sa najvećom mogućom sigurnošću tvrdi da mi nismo umešani u ovaj slučaj! Pari Sen Žermenu je strano sve što se navodi u pretpostavci o nameštanju. Da li bi se Naser Al-Kelaifi sastao sa osobom koja je umešana u skandal dan pre utakmice? Ta informacija pokazala se smešnom i neutemeljenom - rekao je Žan-Marsial Ribe, koji je u klubu obajvlao više funkcija u prošlosti, ali ga svi znaju kao najbližeg saradnika prvog čoveka kluba.

Iz njegove priče jasno je da je istraga u zamahu.

- Policija je utvrdila da nije bilo ovog pseudo-sastanka. Ponavljamo da će svako ko bude insinuirao da je do sastanka došlo, biti podvrgnut pravnom gonjenu.

Kao i što Zvezda negira bilo kakvu umešanost u skandal, na isti način je reagovao i reagovaće PSŽ ukoliko se ime kluba bude provlačilo u negativnom kontekstu.

- Naš klub nema čega da se stidi i zahvalni smo podršci koju nam je pružilo udruženje francuskih profesionalnih klubova (LFP). PSŽ je žrtva u ovom slučaju i tražićemo pravdu na sudu. Još jednom, niko nas iz tužilaštva i UEFA nije kontaktirao i zadržavamo pravo da tužimo svakoga ko je spreman da nanese štetu ugledu kluba i njegovih čelnika - zaključio je čelnik Pari Sen Žermena.

VIDEO: Delije dva puta zvale igrače na Sever posle PSŽ-a

VIDEO: Milojević kao munja otišao u tunel čim je odsviran kraj protiv PSŽ-a

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mire

    14. oktobar 2018 | 16:05

    Tako sam i mislio da je ovo hajka na PSG a ne na zvezdu , to sto je neko iz zvezde pokusao da uplati 5 miljki neznaci nista , Neznam tacno koliko je proslo godina kada je Besiktas - Liverpool zavrsena rezultatom (1:6) ili (1:7) a revans 5:0 Arapin je na prvu utakmicu uplatio vise miljki dolara na 5+ golova a takodje i na drugu utakmicu 5+ , tako da je moguce da je ovaj nas znalac osetio da moze da kresne Francuske kladionice .Dali je uspeo neznam licno bih voleo da jeste. Ponavljam ovo je napad na PSG a ne na zvezdanu.

  • Miroslav

    14. oktobar 2018 | 19:35

    Terzino saopštenje ce glasiti Partizan je kriv

  • kosta

    14. oktobar 2018 | 20:37

    Bice zanimljivo ovo za navijace sledecih 5 6 godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA