≫ 

Predsednik Napolija otkrio šokantan scenario: Evo šta će se desiti ako izbace Zvezdu iz Lige šampiona! (VIDEO)

Aurelio de Laurentis ističe da još nema zvaničnih saznanja, ali je otkrio šta je načuo

  • 27

Mnogi u Evropi se i dalje bave temom navodnog nameštanja na utakmici PSŽ - Crvena zvezda, a o natpisima francuskog lista L'Ekip pričao je i predsednik Napolija, Aurelio de Laurentis, koji je na pitanje o tome izneo tvrdnju o mogućem poništavanju rezultata u grupi C Lige šampiona.

On je na otvaranju kluba navijača Napolija u mestu Salopaka istakao da ništa još nije zvanično, ali da je čuo da u slučaju izbacivanja Zvezde iz Lige šampiona može da se desi da takmičenje u grupi počne od nule i da se ponište svi rezultati.

- Sve je moguće, ništa još nije zvanično, ali čuo sam da bi u tom slučaju, takmičenje u našoj grupi moglo da krene od nule sa samo tri tima i da se dosadašnji rezultati neće računati - rekao je De Laurentis za italijanske medije na otvaranju kluba navijača Napolija u Salopaki, gradiću nadomak Napulja.

Zanimljivo, De Laurentis je u Beogradu bio na ručku sa delegacijom Zvezde, čije su rukovodioce Napolitanci nazvali prijateljima.

Napoli je trenutno prvi u grupi C sa 4 boda, PSŽ i Liverpul imaju po tri, dok Zvezda ima jedan, koji je osvojila upravo protiv Napolitanaca na Marakani u prvom kolu.

VIDEO: Hipsterska brada vođe navijača Napolija se oklembesila od grmljavine Delija

VIDEO: Ultrasi Napolija zanemeli posle dozivanja juga i severa, vođa predao megafon

VIDEO: Zvezdina melodija među navijačima Napolija

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Semajlirane_pufne

    15. oktobar 2018 | 22:32

    Kakve su ovo gluposti... A sta cemo sa tom Serijom A u kojoj se 30% utakmica namestaju? Jeli Aurelio kad si toliko vidovit?!

  • sekula

    15. oktobar 2018 | 21:27

    Cirkuzant sto hoce da igra u Bariju se oglasio gde u njihovoj ligi u zadnjim kolima x kvota 1,3 ma idi...

  • Baba

    15. oktobar 2018 | 23:19

    Snila baba sta joj milo bilo tako i ovaj naduvenko. Treba istocna evropa da se ujedini da ne igraju sa zapadnom evropom da bojkotuju da osnuju svoje takmicenje pa neka im njihova LS i tako je izmisljena za bogate klubove. Takodje da ne smiju privirit ovamo u slucaju da hoce da kupe nekog igraca pa i ako pozele ispod 50.00000 nema nista. Ovo je maltretiranje cele istocne evrope ne samo zvezde jer ne mogu da podnesu da jedan klub sa istoka uzme tolike pare samo za kvalifikacije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA