≫ 

Pitao sam mnoge, ali niko ne može da se seti kako Lazar Marković igra fudbal: Trener Fulama dobro nasmejao engleske novinare!

Moglo bi se reći da je Marković britanskim medijima predstavljen kao "mačka u džaku"

  • 21

Srpski internacionalac Lazar Marković važio je za jednog od najvećih fudbalskih talenata sveta, ali je doživeo da, posle neuspelog boravka u Liverpulu, sa njim mnogi zbijaju šale, pa tako i njegov novi trener u Fulamu Klaudo Ranijeri.

Tako je za fudbalera koji je od 2014. godine u Liverpulu zaradio vrtoglavih 13 miliona evra, za samo 34 odigrane utakmice, za britanske medije, izjavio da je fudbaler pozajmljen do kraja sezone, ali da niko ne zna kako tačno Marković igra fudbal:

- Mogu samo da pretpostavim da je reč o dobrom fudbaleru. Znamo da se radi o igraču koji zna dobro da se karta, posebno je doabar u igri Uno. Znamo da nosi kišobran kad kiša pada i srdačno ga ponudi onima koji ga nisu poneli. Znamo da uvek pita ljude kako su i da ih sluša. Znamo da uvek nosi svoje kese u prodavnicu kako ne bi kupovao plastične. Znamo da voli karaoke... Međutim, kad je reč o fudbalu, niko nije siguran u čemu je zaista dobar - rekao je Ranieri i potom nastavio:

- Razgovarao sam s mnogima, ali niko nije mogao da se seti kako Marković  tačno igra fudbal.

Da podsetimo, Lazar Marković tokom karijere igrao je za Partizan, Benfiku i Liverpul odakle je odlazio na pozajmice u Anderleht, Sporting, Fenerbahče, Hal, i sada Fzulam.

Lazar Marković tokom jednog od nastupa u dresu Liverpula; Foto: AP/Tanjug

VIDEO: Prelazak Markovića u Fulam ušao je u izbor najznačanijih transfera srpskih igrača ove zime

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • UŠATI i mali partizai

    5. februar 2019 | 20:38

    Sve je naveo izuzev da je ponikao u "hramu fudbala"? Kako se to drznuo jedan Ranijeri da ismeva instituciju, imperiju, jednom rečju JSD partizai?

  • J...

    5. februar 2019 | 23:01

    Igrao ili ne on je obezbedio svoju egzistenciju

  • Marko

    5. februar 2019 | 21:39

    Kad bi doveli Toleta na čelo Premijer lige,možda bi i Markec tamo bio sjajan fudbaler.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA