On nije običan čovek, on je čudovište! Frapantni rezultati Ronaldovog lekarskog pregleda u Juventusu

Portugalac ima telo čak 13 godina mlađe, a igrači njegovih godina ne mogu ni da zamisle da na testovima imaju takve rezultate

  • 14

Prelazak Kristijana Ronalda iz Reala u Juventus i dalje je tema o kojoj pišu svetski mediji, koji se utrkuju da pronađu što više novih detalja o Portugalcu.

Tako je BeIN Sport došao do rezultata Ronaldovog lekarskog pregleda, koji pokazuje da zvanično najbolji fudbaler sveta ima fizikalije kao 20-godišnji fudbaler, iako ima 33 godine!

Lekarskim pregledima u Torinu ustanovljeno je da Ronaldo ima 7% masti, dok igrači njegovih godina prosečno imaju 10%. Takođe Ronaldo ima 50 % mišićne mase, dok je prosek kod igrača njegovih godina 46%.

>>> Nekada kraljeva rezidencija, danas novi Ronaldov dom: Zavirite u ovo bajkovito parče zelenog raja (FOTO) (VIDEO)

Ronaldo je na nedavno završenom Mundijalu u Rusiji zabeležio najbrži sprint od 33.98 km/h, što je bilo više od svih ostalih fudbalera koji su igrali na Svetskom prvenstvu, čak je bio i ispred Kilijana Mbapea po tom parametru.

Ovakvi rezultati ne čude, jer je Ronaldo maksimalno posvećen treningu, a ima i strog režim ishrane, koga se pridržava više od 10 godina, pa mu je telo 13 godina mlađe.

Svi znaju da Ronaldo nije običan fudbaler, ali ovi rezultati pokazuju i da nije običan čovek, već prava "zver". Juventus je doveo paklenog igrača, a ne samo da će svojim fudbalskim kvalitetima pokušati da donese klubu toliko čekanu Ligu šampiona, već marketinški uveliko donosi ogromne prihode ekipi, iako još nije ni debitovao.

VIDEO: Ruska umetnica predvidela da će Ronaldo igrati svemirski fudbal 23 godine pre njegovog rođenja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    24. jul 2018 | 00:11

    Pravi profesionalac.

  • Neno

    24. jul 2018 | 05:32

    Samo rad i eto rezultata svaka čast svemirac

  • Zola07

    24. jul 2018 | 04:24

    Uvek cu imati vece postovanje prema njemu nego prema Mesiju iz prostog razloga sto je bolji covek,a to je dokazao time sto nije uradio nijednu tetovazu samo zato da bi mogo da dobira krv...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA