≫ 

BOGDAN JE KRALJ! Obukao je opremu Kingsa i u prvom intervjuu podsetio Amerikance na Indijanapolis 2002! (VIDEO)

Naš reprezentativac se potpuno opustio u opremi Kingsa, sa kojima će uskoro i ozvaničiti saradnju

  • 1

Bogdan Bogdanović posetio je ekipu Sakramento Kingsa u letnjoj NBA ligi u Las Vegasu.

Posle Vlade Divca i Peđe Stojakovića, konačno smo dočekali novog Srbina u dobrim starim Kingsima.

Tri godine od drafta Finiksa, jednu godinu od trejda u Kingse, konačno je obukao opremu kluba.

- Spreman sam i pun samopouzdanja. Bila je za mene ovo teška odluka, prvo morate biti potpuno spremni da odete preko okeana i počnete novi život. Trenutak kada sam 100 posto znao da sam spreman je kada smo osvojili Evroligu. Ostao sam godinu duže zato što sam imao još taj cilj, izgubili smo titulu godinu dana ranije - otkrio je Amerikancima Bogdan u intervjuu za SacBee.com.

Novinari ovog lista stekli su utisak da se Bogdan već ponaša kao da je godinama u klubu, a zasluge za to ima tandem Divac - Stojaković.

- Kingsi su kod nas bili omiljeni klub zbog njih. Sećam se buđenja rano ujutru da bih gledao njihove utakmice zajedno sa tatom. Kada smo osvojili Mundobasket 2002. godine, imao sam 10 godina. Sećam se i sjajnih momenata Olimpijskih igara u Atlanti. Da, da, sećam se i Kingsa i Lejkersa, šeste utakmice iz 2002. Sve znam - iskren je bio Bogdanović.

Njega je nasmejala greška Adama Silvera iz 2014, koji je pomešao Bogdana sa Bojanom Bogdanovićem.

- Bilo je to veoma zabavno, obojica smo se smejali tome. Imamo istog agenta i leti igramo zajedno - poručio je Bogdanović.

On se već sreo sa Vinsom Karterom, Zekom Rendolfom i Džordžom Hilom, poručio je da je spreman za sve što ekipu čeka u narednom periodu - i Srbija je spremna na nove neprospavane NBA noći zbog Kingsa!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA