Otkupio ugovor da bi igrao za Zvezdu? Na putu ka crveno-belima je francuska zver! (VIDEO)

Nedavno je igrao Letnju ligu za Filadelfiju Seventisikserse gde je pružio solidne partije

  • 29

Mozaik se polako sklapa, Zvezda je pri kraju da kompletira tim za narednu sezonu, a u njemu će biti mesta i za Francuza Matijasa Lesora (21, 205 cm). 

Bivši krilni centar Nantera vrlo je blizu da postane novi član kluba sa Malog Kalemegdana.

>>> Šta to Zvezda smera? Crveno-beli najavili - stiže nešto veliko!

Zvezda je u utorak najavila na svom Tviter profilu "nešto veliko", a sve je bliže da dogovori saradnju sa igračem koji bi trebalo da predstavlja udarnu snagu u reketu u predstojećoj takmičarskoj kampanji.

Lesora odlikuju sjajne atletske sposobnosti, solidan šut sa poludistance koji mu je i najjače napadačko oružje i nema sumnje da će biti vredan dodatak u rosteru crveno-belih.

Nedavno je igrao Letnju ligu za Filadelfiju Seventisikserse gde je pružio solidne partije, ali nije dobio ugovor, međutim, nije mu trebalo dugo da se "udomi".

On bi trebalo da bude šesto pojačanje crveno-belih ovog leta, posle Nikole Radičevića, Marka Kešelja, Džejmsa Feldina, Nikole Jovanovića i Stefana Jankovića.

Da su pregovori u toku, potvrdio je i košarkaški novinar Dejvid Pik. Navodno, Francut je i otkupio svoj ugovor da bi prešao u crveno-bele.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    9. avgust 2017 | 13:29

    Napred Nebojsa, neka puknu dusmani. Samo pazljivo jos sa ova dva pojacanja, koja su uostalom i glavna plej i bek suter. Moj predlog je Tulson i Rocesti, a onda napad na titulu prvaka Evrope! ZVEZDO, zgazi ih sve ! ! !

  • X

    9. avgust 2017 | 12:16

    Zver!!! Daj upristojite se. Ja sem Borise Simanica ni jednog jedinog kvalitetnog igraca ne vidim. Covic igra svoju igru i svoj cilj. Niti zeli niti hoce da pravi ozbiljan klub.

  • H

    9. avgust 2017 | 12:23

    Borisa je bio dominantan u mladjim kategorijama.Zasto je stagnirao,ne znam.Najveci igraci dolaze prvi,a poslednji napustaju trening.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA