≫ 

Noge su mi se tresle od huka sa tribina, najluđu utakmicu u karijeri igrao sam pred Delijama! Zvezdin Amerikanac otvorio dušu (VIDEO)

Džejms Feldin je pre dve godine kao član Panatinaikosa osetio moć sa tribina Kombank Arene

  • 17

Zvezdin Amerikanac, Džejms Feldin odradio je medicinske preglede i priključio se ekipi. U razgovoru sa medijima otkrio je jedan podatak, a to je da je najluđi meč u karijeri igrao baš u Beogradu protiv Zvezde.

>>> Feldin odmah po dolasku postavio dva važna pitanja direktoru Zvezde!

- Pre dve godine kada sam dolazio sa Panatinaikosom, imali smo trojicu Srba u ekipi (Pavlović, Raduljica, Kuzmić prim. aut) bilo je totalno ludo.

- Verovatno, najluđa utakmica koju sam ikada odigrao, Luda atmosfera, pod se tresao, moje noge su se tresle. Srećom sve domaće utakmice Zvezde su takve - kaže Feldin koji je na tom meču dao samo 4 poena za 17 minuta na terenu

Printskrin: Sportnetwork

On je dodao da je o Zvezdi čuo sve najbolje iz dva izvora:

- Kuzmić i Čarls Dženkins, koji mi je dobar prijatelj pričali su mi o Zvezdi. Nekoliko sati pre potpisivanja ugovora pričao sam sa Dženkinsom. Rekao mi je "Čoveče, moraš da dođeš da osetiš to"

Pogledajte njegov intervju, a deo o Delijama je na 2 minuta snimka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA