Zvezda kompletira tim: Lesor stigao u Beograd i odmah izgovorio reči koje će imponovati Delijama (FOTO)

Francuz je doputovao u srpsku prestonicu, a Zvezda je fotografiju objavila na svom profilu na Instagramu

  • 6

Francuski krilni centar, Matijas Lesor, stigao je u Beograd, a na aerodromu Nikola Tesla su ga sačekali predstavnici kluba. Odmah je objavljena i fotografija u Zvezdinoj majici. Lesor je bio na širem spisku francuske reprezentacije za Eurobasket, ali je otpao nakon što je Venesan Kole skratio spisak na 14 imena.

To svakako odgovara Zvezdi i treneru Dušanu Alimpijeviću, koji će imati više prilike da uigra tim i novog igrača. Lesor je poručio da jedva čeka da zaigra u atmosferi koju prave navijači Zvezde.

- Veliko mi je zadovoljstvo što sam konačno tu, u Beogradu i novom klubu, Crvenoj zvezdi koja predstavlja moj izbor, i veliku priliku za mene. Za početak, ono što je sigurno, znam da me očekuje veliki rad, kako bi se što pre uklopio u tim.

- Znam da je ekipa izmenjena, ima i dosta mladih ali i iskusnih igrača, kvalitetna i željna dokazivanja i uspeha. Moje je da se što pre adaptiram na novu sredinu, kako bi na terenu davao svoj maksimum. Ne mogu da dočekam da zaigram u atmosferi i pred navijačima koji su posebni i koji prave jedinstvenu atmosferu u Evropi - poručio je Lesor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA