≫ 

Partizanov Amerikanac doživeo povredu: Pojavila se informacija da raskida ugovor, a evo šta su nam iz Humske rekli o tome

Crno-belima je poznato da Ijan Bejker ima problema sa potkolenicom, ali ne žele da pričaju o daljim potezima bez svih nalaza

  • 6

Novo pojačanje Partizana, Amerikanac Ijan Bejker doživeo je povredu potkolenice usled čega su pojedini mediji objavili informacije da će crno-beli raskinuti ugovor sa njim.

>>> OVU UTAKMICU I MI HOĆEMO DA POBEDIŠ: I navijači Zvezde sa partizanovcima u vulkanu emocija zbog Duleta Vujoševića

Bek koji je nastupao za univerzitet Nju Meksiko, potpisao je ugovor na godinu dana sa Partizanom, ali za sada iz Humske ne žele da pričaju o budućim potezima dok ne bude potvrđen stepen povrede.

Određeni mediji su objavili da Bejkera čeka duža pauza, ali za sada još nema zvaničnih potvrda, niti su svi nalazi dostupni klubu.

Iz kluba nam je rečeno da im je poznato da Bejker ima problema, ali da neće pričati o daljim potezima bez svih nalaza, te ističu da su sve ostalo samo spekulacije.

- Bejker ima određenih problema sa potkolenicom, ali o stepenu problema ne možemo da konkretno pričamo bez svih nalaza, samim tim ni o nekim budućim potezima o kojima javnost spekuliše - rečeno nam je iz Partizana.

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mali

    22. avgust 2017 | 21:14

    Pojacanje sa slomljenom nogom....sa vama uvek komedija...

  • Darko

    22. avgust 2017 | 21:36

    Navijam za Partizan ali je ovo smejurija.Na najnize grane smo pali.Neka nam je bog na pomoci

  • Febo

    22. avgust 2017 | 21:08

    Auu ljudi , sta bre radi ovaj covic.svi ce izginemo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA