≫ 

PUKLA NBA BOMBA: Kajri napustio Lebrona i pojačao Boston, Hrvat uključen u trejd! (VIDEO)

Odavno je jasno da Kajri Irving napušta Klivlend, sada je stavljena tačka i na tu priču

  • 3

Kajri Irving igraće u narednoj sezoni za Boston Seltikse, a trejd sa Klivlendom bio je prilično raznovrsan.

U Lebronovo jato će Ajzea Tomas, Džej Krauder, Ante Žižić i prvi pik Bruklin Netsa iz 2018. godine, objavio je Boston.

- Kajri je jedan od najboljih košgetera u NBA. Pokazao je to na najvećoj sceni, u NBA finalima poslednje tri sezone. Bio je NBA šampion, olimpijski prvak i četvorostruki učesnik ol stara. Pored svega što je učinio, mislim da su tek najbolje godine pred njim - poručio je predsednik košarkaških operacija u Seltiksima Deni Ejndž.

Irving dolazi posle najbolje sezone u karijeri, imao je rekordnih 25.2 poena po meču, uz  5.8 asistencija. Od njega se lepim rečima oprostio Lebron Džejms, uz ukazano poštovanje naveo je da je bilo zadovoljstvo provesti tri godine u istom timu.

Amerikancima je bilo zanimljivo i što je Žižić u sve uključen, pa je SBnation.com napravio i podsetnik o njemu.

- Ako gledate ko je igrao na sličnom nivou pre dolaska u NBA, Nikola Peković, Nikola Jokić i Jusuf Nurkić su momci koji su igrali ABA ligu pre nego što su došli ovde. Došao je u Darušafaku zbog Davida Blata, a spada u zlatnu generaciju hrvatskih košarkaša koju čine Dragan Bender, Ivica Zubac i Nik Slavica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloje Bubanja

    23. avgust 2017 | 10:21

    boston je po meni dobio najboljeg igraca,kog je mogao da dobije trejdom u ovom trenutku,ostali su bez ajzea tomasa, koji ce otici u klivlend, bas kao i ante zizic, centar, pa ljudi klivlend je bolje prosao,plus jos ovaj treci igrac i pika 2018 od strana bruklin netza,koji ce sigurno biti u prva 2-3 pika na draftu,oni su prosli odlicno ,jeste irving igracina,ali i tomas i zizic su odlicni igraci,a zizic je preko potreba da menja kevina lava kad je ovaj na klupi, dok se malo lebron odmara, tu je tomas.. ma odlican posao je napravio klivlend

  • Basketas

    23. avgust 2017 | 08:59

    E moj Irving pa sta ces u Bostonu...c c c ... ne razumijem ga zaista!!! Korak unazad u karijeri. Borba za 8. Mjesto u Playoffu...eto sta ga ceka...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA