Zavirite u svlačionicu Slovenije: Pričalo se na srpskom posle pobede nad Špancima! (VIDEO)

Slovenija slavi istorijski podvig

  • 9

Košarkaši Slovenije plasirali su se u finale Eurobasketa spektakularnom pobedom nad Španijom sa 92:72, a kamere FIBA zabeležile su deo slavlja u svlačionici.

Mnogi su primetili da se uglavnom pričalo na srpskom, za šta zasluge ima i dobar deo stručnog štaba sa Igorom Kokoškovim na čelu.

>>>Dončić: Nadam se da ćemo igrati sa Srbijom za zlato!

>>>Dragiću, Srbine! Superstar Slovenije "sredio" Špance, pa se prekrstio kao svaki pravoslavac! (VIDEO)

>>>Edo Murić: Daj Bože da protiv Srbije igramo u finalu, navijaću protiv Rusije (VIDEO)

Naravno, tu su Goran Dragić i Luka Dončić sa srpskim korenima, uz Jaku Blažiča i Eda Murića koji su dobar deo karijere proveli u Crvenoj zvezdi i Partizanu, pa im nije teško da se usaglase sa trenerima.

Srbija igra polufinale protiv Rusije u petak od 20.30, u identičnom terminu je finale u nedelju. Meč za treće mesto igra se u nedelju od 18 časova.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan S FCRS

    15. septembar 2017 | 08:50

    Bravo za momke. Odlicno su odigrali... I svaka cast na podrsci za Srbiju. Kulturni momci

  • Miloje Bubanja

    15. septembar 2017 | 09:12

    -kad su im pola reprezentativaca Srbi -vidi se da samo Vidmar ne zna srpski -cestitam im na osvojenoj medalji,iako izgube ili pobede u finalu,oni su ostvarili veliki uspeh -a mene interesuje kao i njih finala sa nama,nadam se tome -ali me najvise od svega interesuje sta ce reci hrvati, pa i slovenci uzese medalju a nasa momcad ni u 1/4 nisu mogli -ali da se vratimospaniji,naisla na prvog jakog protivnika i odmah izgubila,lako je bilo sa hrvatima u grupi,sve lako do polu-finala,dokaz da je Spanska era prosla,mozda ce je vratiti jednog dana braca Ernandes ili hernandes,do tada laku noc crvena furija -da je letonija isla na Spaniju i ona bi je pobedila,dokaz da je nasa grupa bila grupa smrti,i da izgubimo protiv rusa ,ubedjen sam da cemo proci Spance i uzeti bronzu,ali se nadam i dalje zlatu ,ali bi i sa Srebrom u ovom sastavu bio prezadovoljan - Живела Србија -

  • Dragan

    15. septembar 2017 | 11:54

    Bravo za Sloveniju sve cestitke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA