Okupljaju se legende Bormija u Beogradu: Stižu Pešić, Sale i Rađa, pod znakom pitanja Divac i Toni Kukoč

Generacija iz Bormija na premijeri filma

  • 0

Svečanoj premijeri dokumentarnog filma „250 stepenika“, koja će se održati u ponedeljak 25. septembra u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, prisustvovaće nemalo svi članovi generacije jugoslovenske juniorske reprezentacije koja je 1987. godine u Bormiju osvojila titulu prvaka sveta.

U ovom dokumentarnom filmu agencije i produkcije PGMnetwork pojavljuju se i o tom periodu govore svi reprezentativci koji su pobedom nad SAD u finalu osvojili zlatnu medalju, a premijeri će prisustvovati selektor juniorske reprezentacije Jugoslavije, Svetislav Pešić, članovi stručnog štaba Milivoje Karalejić i Ljubiša Dmitrović, zatim igrači Aleksandar Đorđević, Dino Rađa, Nebojša Ilić, Samir Avdić, Slaviša Koprivica, Miroslav Pecarski, Zoran Kalpić, Teoman Alibegović.

Neizvestan je dolazak Vlada Divca, Tonija Kukoča, Radenka Dobraša i Luke Pavićevića, a po završetku projekcije filma, novinaru Vladimiru Pajiću u razgovoru o filmu, na sceni, će se pridružiti članovi ove zlatne generacije.

U razgovoru će učestvovati i novinar Vladimir Stanković, koji će tom prilikom predstaviti knjigu „Bajka iz Bormija“.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA