≫ 

Stiglo jedno priznanje iz Slovenije: Srbija je u finalu oštećena u bar 10 situacija! (VIDEO)

Nekadašnji trener Zvezde smatra da su Orlovi žestoko oštećeni, ali da to nije presudno

  • 12
Eurobasket, 2017, Košarka, Košarkaška reprezentacija Srbija, Slovenija Foto: AP/Tanjug

Košarkaški trener Zmago Sagadin smatra da su košarkaši Srbije bili oštećeni u finalu Eurobasketa.

Ipak, on je dodao i da su Slovenci nekoliko puta ispaštali zbog sudija, ali da nema potrebe da se bave time jer su osvojili zlato.

- U porazu Srbija može da nađe 10 velikih sudijskih grešaka. Slovenija ovu analizu nije radila, nema razloga sa zlatom, ali ako bi do nje došlo, videlo bi se nešto slično. Slovenija je bila bolja u 90 odsto meča i zaslužila je pobedu - poručio je Sagadin u izjavi za slovenačke medije.

- Sudije su bile drugorazredne ili čak trećerazredne, mnogo ispod nivoa igrača. Velika je glupost FIBA što nije bilo najboljih sudija. Suđenje je bilo pošteno, ali nekvalitetno. Nije bilo namerne nepravde, svi su imali iste uslove, s timeda ste morali da se prilagode tome. Problem nastaje kada ne umeš da se prilagodiš kriterijumu - dodao je Sagadin.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crnogorac

    23. septembar 2017 | 23:02

    Ja sam zvezdas pa opet su krive sudije i ne mislim da nije namjerno. Sto slucajno ne pogrijesise u nasu korist nego mi uvjek pravdamo druge.

  • Samo pfc

    23. septembar 2017 | 21:56

    Poruka za Nscz: kad ces jednom da ukapiras da reprezentacija nema veze sa vama i nama. Igrala je Srbija za koju svim srcem navijam ko god da je igrao i iz kog god je kluba dosao. Valjda si navijao za one druge pa ti je lepo sto nismo zlato osvojili.

  • Goran

    23. septembar 2017 | 22:00

    Vrlo iskreno i objektivno od strane Slovenaca. Mogli bi da se ugledamo na njih. Vidimo samo greske sudija na nasu stetu kao da takvih gresaka na stetu Slovenaca nije bilo, nemoguce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA