≫ 

Klipersi ispunili Teodosićev zahtev za slovo na dresu na koji će svaki Srbin biti ponosan, Bogdan pokazao Kingsima kakvu tehniku ima! (FOTO) (VIDEO)

Medija dej u NBA ligi obavili su svi klubovi uoči početka nove sezone, a od ove sezone broj srpskih igrača je znatno veći, a posebno se izdvajaju Bogdan Bogdanović i MIloš Teodosić kao potencijalne zvezde najjače lige sveta

  • 10

NBA timovi imali su medija dej u kome su pozirali pred kamerama i fotoreporterima, a tu smo po prvi put mogli i da vidimo mnogobrojnu koloniju naših igrača koji će u sezoni pred nama igrati u najjačoj ligi sveta.

Imaćemo faktički prvu petorku reprezentacije Srbije, koju mogu da sačine igrači iz NBA lige.

Bogdan Bogdanović je zadužio opremu Sakramenta i izabrao broj 8 na dresu, a Kingsima je i demonstrirao kakvu tehniku ima kada je vođenje lopte u pitanju. Takođe je sa novinarkom Kingsa odigrao i partiju igrice NBA 2k18.

>>> SANJAJ VELIKE STVARI: Bogdan zadužio opremu, pa objavio prvu fotku iz Sakramenta

I Miloš Teodosić se predstavio Klipersima i istakao da se raduje početku sezone.

- Zdravo navijači Klipersa, srećan sam da sam ovde sa vama. Radujemo se nastavku priprema i vidimo se uskoro - bile su prve reči kojima se Teodosić obratio pristalicama svog novog kluba.

Inače, Teodosić je očigledno insistirao da na dresu ima slovo Ć, što se moglo videti i na jednoj fotografiji na kojoj mu se vidi prezime onako kako zaista i piše u srpskom jeziku. Klipersi su mu ispunili želju.

Nikola Jokić će i ove sezone biti glavna uzdanica Denver Nagetsa, a sada je po prvi put progovorio posle otkazivanja Eurobasketa i istakao da je dobijao poruke mržnje i pretnje smrću od strane nekih besnih navijača Srbije nakon što je naš tim poražen u finalu od Slovenije.

Jokić je ipak bio raspoložen na medija deju svog kluba.

Boban Marjanović je takođe bio raspoložen, a demonstrirao je i svoj čuveni potez kada uhvati šakom celu loptu i tako je pozirao fotografima.

Sasvim je sigurno da se i od njega očekuju ozbiljnije partije u dresu Pistonsa ove sezone, nakon što je tek pred kraj prošle dobio pravu šansu i odmah je iskoristio.

Svoju ruki sezonu imaće i mladi Rade Zagorac, koji je zadužio dres Memfis Grizlisa sa brojem 52. On je istakao da je veoma uzbuđen i da jedva čeka početak sezone.

Zdravo navijači Grizlisa, ovde Rade Zagorac iz Srbije, ovo je moja prva NBA sezona, moj prvi medija dej, veoma sam uzbuđen da ću vas videti uskoro - rekao je Zagorac u prvom obraćanju navijačima Memfisa.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA