Klipersi slavili uz nove magične poteze Teodosića: Srbin bolji nego na NBA debiju, igra sa sve više samopouzdanja (VIDEO)

U drugoj utakmici predsezone Teodosić je zabeležio 3 poena i 5 asistencija

  • 2

Los Anđeles Klipersi su započeli novu eru sa Milošem Teodosićem na plejmejkeru umesto Krisa Pola. Sudeći po onome što Srbin prikazuje u predsezoni, bar kada su asistencije u pitanju, ova rotacija na mestu pleja neće uticati loše na igru tima iz Los Anđelesa.

>>> Lopta letela brzinom svetlosti: Teo postigao neobičan prvi koš u NBA ligi, a zatim je usledila bolesna asistencija koja je bacila komentatore u trans! (VIDEO)

>>> Ko se još seća Krisa Pola? Teodosić pokrenuo novu eru Klipersa! Pogledajte pas Srbina iza leđa za ludačko zakucavanje Džordana (VIDEO)

Klipersi su pobedili Toronto Teptorse u predsezonskom duelu koji je odigran na Havajima sa 98:84 i na taj način im uzvratili za poraz od pre dva dana.

Teodosić je ovoga puta imao nešto bolji skor za razliku od debija kada je postigao jedan poen. Ovoga puta je postigao tri poena, a prvi koš postigao je na neobičan način.

Ipak, nije mnogo ni pokušavao da šutira za 23 minuta na parketu, pogodio je jednom od tri pokušaja, a više se trudio da razigra ostale saigrače i utisak je da je u tome uspeo.

Minutaža je bila raspoređena tako da je prva petorka, u kojoj je bio i Teodosić, igrala po 24 ili 23 minuta dok su ostatak minutaže rasporedili drugi igrači Klipersa.

Teo se posebno istakao sa nekoliko atraktivnih asistencija, od kojih se posebno ističe ona jednom rukom preko celog terena, koja je oduševila sve u Americi.

Bilo je tu još dodavanja koja su oduševljavala navijače, ali i komentatore, koji su prouzrokovali brutalna zakucavanja DeAndre Džordana.

Evidentno je da se Teo još prilagođava na igru u NBA ligi i da će iz meča u meča tokom predsezone dobijati više samopouzdanja i da će igrati sve bolje kada sezona bude započela.

Najbolji u redovima Klipersa bili su Blejk Grifin sa 17 poena, a pratio ga je DeAndre Džordan sa 15, dok su dvocifreni bili još samo Danilo Galinari sa 11 i Vili Rid sa 12 poena. Kod Reptorsa se istakao Demar Derozan sa 15 poena.

NBA predsezona:

LA Klipers - Toronto 98:84

Portland - Finiks 83:71

Oklhahoma - Hjuston 97:104

Nju Orleans - Čikago 109:113

Njujork - Bruklin 107:115

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BELGRADE

    4. oktobar 2017 | 10:07

    Mora samo da počne i da poentira..da bude kao u CSKA.Ako ništa,Klipersi su obezbedili sebi mesto svako kolo u Nba Action

  • Igor Obrenovac

    4. oktobar 2017 | 16:34

    Šteta što ranije nije otišao u NBA ligu, postao bi velika zvezda tamo. U Evropi se igra mnogo tvrdje, prljavije, i njegova umetnost nije toliko dolazila do izražaja kao što bi u NBA ligi. Ma da još nije kasno, može par dobrih sezona da odigra.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA