≫ 

MALER: Bogdana čeka pauza zbog povrede "onog" zgloba

Srpski bek napustio parket krajem treće deonice posle sudara sa saigračem

  • 1

Nije imao sreeće Bogdan Bogdanović da završi do sada svoju najbolju partiju u NBA karijeri. 

>>> Prvi okršaj Teodosića i Bogdana u NBA: Amerikanci videli sav sjaj srpske košarke na jednom mestu! (VIDEO) (FOTO)

Naš košarkaš je iskrenuo zglob krajem treće deonice zbog čega nije mogao da nastavi meč protiv Klipersa u kojem su Kingsi poraženi rezultatom 104:87.

Bogdanović je nagazio na stopalo saigrača Koste Kufosa zbog čega se i ovaj požalio na povredu, ali je grčki centar ipak nastavio meč za razliku od bivšeg beka Fenera i Partizana.

U pitanju je skočni zglob koji je Bogdan već povređivao dok je igrao za Fenerbahče, jednom teže kada je odustvovao dva i po meseca sa parketa (nagazio na nogu Lea Vestermana).

Posle toga je imao još jednu, ali daleko blažu distorziju istog zgloba, a u toku dana će verovatno biti poznato koliko je ozbiljna nova povreda srpskog reprezentativca.

Velika šteta za Bogdana s obzirom na to da je do momenta kada je izašao sa parketa odigrao odličan meč koji je garnirao sa 13 poena i tri trojke iz četiri pokušaja.

Srpski bek je treći igrač koji je trenutno van stroja u ekipi Sakramenta posle povreda Darona Foksa (nije ni igrao protiv Klipersa) i iskusnog Džordža Hila koji je takođe ranije završio meč u Los Anđelesu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA