≫ 

Trener Barselone poručuje pred Zvezdu: Moji igrači ne znaju kako je to kada se od buke ne čuje himna Evrolige!

Sito Alonso pričao pohvalno o crveno-belima

  • 13

Trener košarkaša Barselone Sito Alonso istakao je da veoma respektuje ekipu Crvene zvezde i da njegov tim čeka pravi ispit na vrućem gostovanju u Beogradu u 2. kolu Evrolige.

- Postoji doza neizvesnosti, još ne znamo kako ćemo igrati na gostujućim terenima, a posebno u Beogradu i to u "Pioniru". Moji košarkaši ne znaju kako publika može da utiče na parket i biće pravi test da vidimo na kom smo nivou u posebnoj amtmosferi, gde se od buke ne čuje ni himna Evrolige ne čuje -  rekao je Alonso, a prenosi Mundo Deportivo.

>>> Zvezda pustila u prodaju karte za Barselonu: Nisu jeftine!

Trener katalonskog tima naglašava da navijači Zvezde imaju nekoliko specijalnih pesama, posebno za rivala, i to otežava komunikaciju.

Iz redova crveno-belih izdvojio je kapitena Branka Lazića, američkog plejmejkera Tejlora Ročestija i francuskog centra Matijasa Lesora.

- Oni mogu da ostvare spektakularne nastupe. Moramo da se držimo svog stila, da imamo sklad u odbrani i u napadu budemo pametni.

Alonso ne smatra da je Crvena zvezda slabija u odnosu na prošlu sezonu zbog odlaska velikog broja igrača.

- Fajnal-for Evrolige igra se u Beogradu, napravili su dobar miks domaćih i stranih igrača, što ih čini opasnim timom. Puno zavise od rezultata na svom terenu i to ih je obeležilo svih ovih godina. Igraju čvrstu odbranu, ostavljaju protivnike na smešnom broju poena i veoma su agresivni - kazao je Alonso.

Utakmica 2. kola Evrolige između Crvene zvezde i Barselone igra se u petak od 19 sati u rasprodatoj dvorani "Aleksandar Nikolić".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CZ

    19. oktobar 2017 | 17:34

    Bolje sto ne znaju. To znaci da je ovo sasvim druga ekipa od one proslogodisnje, ocajne. Odrace nas sa 20 razlike, mnogo su jaki. Bitno da smo mi sve prodali pred fajnal four u Beogradu. Ma, bruka.

  • Mnogo je kume...mnogo je

    19. oktobar 2017 | 17:58

    Pući će cigani kao zvečke!

  • 🏆PARTIZAN🏆

    19. oktobar 2017 | 17:43

    Ma, kidaj to, Barso!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA