≫ 

Ročesti posle partije sezone: Možemo da slavimo samo večeras, u nedelju nas čeka Cedevita! (VIDEO)

Fenomenalni Amerikanac pokazao je da je majstor ove igre

  • 4

Tejlor Ročesti se pokazuje kao pun pogodak uprave Zvezde koja je u Amerikancu videla lidera novog tima - i pogodila u centar mete!

Sjajni Amerikanac blista od starta sezone, a zablistao je u punom sjaju i protiv velike Barselone u prvoj evroligaškoj pobedi za tekuću sezonu u krcatom "Pioniru".

>>> Zvezda srušila moćnu Barselonu: Ročesti i Bjelica održali čas košarke!

Bivši najbolji strelac Evrolige igrao je kao u najboljim danima, majstorski je vodio tim, pogađao, asistirao i, uz Bjelicu i Lesora, ali i Antića, Dobrića i ostalih, bio najzaslužniji za slom španskog velikana.

Amerikanac je utakmicu završio sa 20 poena i 7 asistencija.

Definitivno, njegova najbolja partija u do sada najvažnijoj utakmici i pobedi kojoj je Zvezda prekinula mini-niz od dva nesrećna poraza od Žalgirisa i Budućnosti.

Ročesti se prvi put kao igrač Zvezde uverio u mćnu podršku sa tribina.

- Sjajan osećaj, publika je bila fantastična, definitivno sjajan način da otvorite sezonu na svom terenu - bili su prvi utisci Amerikanca po završetku spektakla u "Pioniru", za kamere Sportkluba.

Svestan je prekaljeni poenter da je ovo, ipak, sam početak i da prave bitke tek dolaze ,a o svojoj igri kazao je da je u velikoj meri posledica energije koju je dobio sa tribina.

- Ovo je samo početak sezone, a što se tiče mene i moje igre, igrao sam za tim, radio samo ono što mi je trener rekao. Igrao sam na krilima navijača koji su mi dali veliku energiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда *($#±•¥¿£©±••¥®¡®><)

    20. oktobar 2017 | 21:22

    Злочести је Рочести. Кад је Барсу направио смешном, шта ће урадити комшији малом?

  • Danijel Delije Sever

    20. oktobar 2017 | 23:56

    Podseca me na Teodosica .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA