Reakcija Blejka Grifina na Teodosićevu povredu: Miloša ne možemo da zamenimo (VIDEO)

Košarkaš Klipersa navodi da će ekipa morati nekako da se snađe bez srpskog pleja

  • 0

Kapiten srpske košarkaške reprezentacije Miloš Teodosić zadobio je upalu tetive u stopalu i očekuje ga pauza do daljeg, objavili su Los Anđeles Klipersi.

To je zadalo muke svima u klubu, počevši od trenera Dok Riversa, a da je Teodosić postao za kratko vreme neko na koga se ozbiljno računa, dokazuje i izjava Blejka Grifina.

>>> Teodosić podelio fotografiju povređenog stopala: Ostavio je i poruku od samo tri reči (FOTO)

- Moraćemo svi više da učestvujemo u igri da bi lopta išla bolje u napadu. Znate, ne možemo baš zameniti Miloša i kako kako on igra, njegova dodavanja, ali naći ćemo neki način - rekao je Grifin.

Teodosić je u noći između subote i nedelje nezgodno doskočio na nogu beku Finiksa Devinu Bukeru i na lekarskim pregledima dijagnostikovan mu je planetarni fascitis, tetiva koja povezuje petu sa prstima.

- On je naš primarni plej, ali imamo još igrača koji mogu da budu organizatori igre. Ostin, Pet, Lu, oni će verovatno provoditi vreme na poziciji jedan. Neko od njih će iskočiti, to je taj mentalitet - rekao je Grifin, koji se i sam dosta puta u karijeri borio sa povredama.

- Na početku sve izgleda kao da ste na početku velikog brda koje morate da pređete. U tom periodu naučiš dosta o sebi, kako drugačije da treniraš, drugačije tretiraš svoje telo.... Malo zvuči izlizano, ali morate da pronađete način da gledate pozitivno na takvo jedno iskustvo - rekao je centar LA Klipersa.

Tačno odsustvo sa terena Teodosića se još ne zna, spekuliše se o januaru kao mesecu povratka na teren, ali je dobra vest da nije oštetio sam ligament i da je potrebno nekoliko nedelja da se sanira.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA