≫ 

Prizor koji se ne viđa često: Čović, Vujošević i Radonjić gledali dramu i veliki preokret Cedevite protiv Mege!

Bivši treneri Zvezde i Partizana i predsednik crveno-belih u Sremskoj Mitrovici prisustvovali derbiju regionalnog takmičenja i trijumfu ekipe Jurija Zdovca

  • 0

Košarkaši Cedevite pobedili su Megu u šestom kolu ABA lige rezultatom 81:77, ujedno zabeležili četvrti trijumf u regionalnom takmičenju i naneli ekipi Dejana Milojevića treći vezani poraz, i to posle velikog preokreta u poslednjoj četvrtini.

>>> Partizan pregazio Cibonu u Zagrebu i spremio se za Zvezdu! (FOTO) (VIDEO)

Ono što je možda i više od samih dešavanja na terenu privuklo pažnju prisutnih u hali u Sremskoj Mitrovici, makar na samom početku, je prisustvo dobro poznatih lica i košarkaških radnika i ljutih rivala u prvim redovima: Duška Vujoševića, Dejana Radonjića i Nebojše Čovića, koji su duel posmatrali svako u svom društvu.

Prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana gledao je meč sa portparolom crveno-belih Igorom Vujčinom, Dejan Radonjić je imao drugi kutak u hali, baš kao i veliki rival pomenutog crveno-belog dvojca Duško Vujošević.

Ne možemo da se setimo kada su Čović, Vujošević i Radonjić istovremeno bili u hali na istoj utakmici, a da to nije onda kada su, za Zvezdu i Partizan, vodili žestoke bitke za primat u Srbiji i Regionu.

Inače, Mega je izgubila gotovo dobijen meč!

Ekipa Dejana Milojevića vodila početkom poslednje deonice velikih 17 razlike, međutim neshvatljivo su popustili igrači u roze dresovima u nastavku, njihova odbrana gotovo da nije postojala što su Zagrepčani iskoristili i režirali neizvesnu završnicu.

Čeri je pred kraj pogodio trojku za egal, a Musa u narednoj akciji za prvo vođstvo "sokića" posle dugo vremena - i više ga gosti nisu ispuštali.

Pokušali su igrači Mege preko Enisa i Rebića da uzvrate, ali je Cedevita u penal-završnici mirno privela kraju meč i četvrtinu koju je rešila u svoju korist rezultstom 40:21!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA