Igrač Bamberga odao tajnu Luke Mitrovića: Nervozan je pred duel sa Zvezdom!

Mitrović će u Areni igrati i protiv emocija

  • 3

Košarkaš Bamberga Bris Tejlor uživa u Nemačkoj, a u novom evroligaškom blogu najavio je gostovanje Crvenoj zvezdi.

U pitanju je košarkaš koji je najveći deo karijere proveo u Nemačkoj, od 2009. je igrao za Bon, Albu, Artland, Bajern i Bamberg, u koji je prešao ove godine. Pred kraj duge priče o počecima u SAD, najavio je dolazak u Beograd na gostovanje Crvenoj zvezdi (četvrtak, 19 časova).

>>>UEFA obezbedila 800.000 evra srpskim klubovima, Zvezda dobila 0 eura, a Partizan najviše! (FOTO)

>>>BBC u čudu zbog Muslina: Oterali ste čoveka koji vas je odveo na veliko takmičenje posle osam godina?

>>>Gradovi koji su dali najviše NBA igrača: Beograd je u TOP 5 iza najkošarkaškijeg grada Hrvatske! (VIDEO)

- Naš naredni meč je protiv Zvezde u Beogradu i to je nešto jedinstveno što se doživljava, kada govorimo o atmosferi i ljubavi koju navijači unose u utakmicu. Igrao sam tu nekoliko puta, jednom u Kombank Areni, jednom u Pioniru. Okruženje je posebno, toliko vole igru i Zvezdu - rekao je Brajs i setio se jednog susreta sa crno-belima.

- Prvi put kada sam igrao to je bilo protiv Partizana, a treba biti spreman na sve. Oni podržavaju ekipu na sve načine, uz pesmu, zastave. Za mene kao igrača to predstavlja zabavno okruženje i jedinstveno košarkaško iskustvo - kaže Tejlor.

- Siguran sam da će Luki Mitroviću biti posebno uzbudljivo da se suoči sa svojim bivšim timom. Ovo je njegova prva sezona van Srbije uopšte, bio je kapiten crveno-belih i imali su mnogo uspeha. Biće teško, siguran sam da je nervozan, ali probaćemo da ga relaksiramo kako bi igrao košarku. Na kraju krajeva, znamo da ga atmosfera neće preseći jer je bio tu, igrao je sto puta u ovom okruženju - kaže Tejlor.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда *($#±•¥¿£©±••¥®¡®><)

    31. oktobar 2017 | 16:46

    То си гледао "имитацију" навијача, а тек сада ћеш упознати праве. Зато је Лука и нервозан.

  • Black White Army

    31. oktobar 2017 | 15:35

    Decko, ne mesaj, to su bili Grobari, zato razumem tvoju odusevljenost. Ovo je neko sasvim drugi, nemoj da ti je frka! I dvorana u Zelezniku, kao i mestani istog, su obicni ljudi iz kraja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA