Švajnštajgerov otac nije mogao da veruje kada je čuo Grobare pred početak derbija: Kolutao je očima u čudu i snimao grmljavinu! (VIDEO)

Alfred Švajnštajger je bio u društvu svog sina na večitom derbiju, a za njega je bio poseban doživljaj da čuje pesmu Grobara

  • 35

Bastijan Švajnštajger bio je glavna zvezda večitog derbija van terena. Njegov dolazak u halu Pionir izazvao je veliku pažnju novinara i fotoreportera, a oduševio je i Grobare, koji su zdušno pozdravili ''srpskog zeta'', kome je ovo bila već druga utakmica košarkaša Partizana na koju je došao.

>>> ANTIĆ POSLE DERBIJA. Švajnštajger? Ko je to?

>>> Ka**ju vas, trpaju vam m**a u usta: Navijači Zvezde posle derbija iskopali brutalan Mutin snimak sa tajmauta Partizana (VIDEO)

Suprug Ane Ivanović bio je u Beogradu, gde su slavili jubilarni 30. rođendan njegove lepše polovine, a iskoristio je i boravak u srpskoj prestonici da odgleda uživo svoj prvi večiti derbi. Bio je na počasnim mestima pored terena u pored Aninog brata Miloša, dok mu je sa druge strane bio otac Alfred, pored koga je bio i Anin otac Miša.

Bastijan je već imao priliku da upozna huk Grobara, pa se može reći i da se već navikao na njega, ali je to bilo nešto potpuno novo za njegovog oca Alfreda.

Kada su navijači Partizana zagrmeli uz tradicionalnu pesmu koja se pušta sa razglasa pred svaki meč ''Da volim crno-bele'', Švajnijev otac je sve vreme gledao u neverici i snimao Grobare. Posebno ga je zabezeknulo kada je čuo ''čist'' huk Grobara, kada je stala pesma sa razglasa, pa je i kolutao očima i gestikulirao kao da ne može da veruje da je toliko glasno navijanje.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Daljinac

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bb

    7. novembar 2017 | 14:27

    Pokazao je kako se najezio.. to govori kakvu emociju ima ova pesma.. ja se uvek najezim

  • Milan

    7. novembar 2017 | 12:52

    A posle toga muk...

  • Pera Peric

    7. novembar 2017 | 12:38

    Pa da smo mi bili domacini sta bi onda uradio,pao u nesvest?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA